Kállay-Saunders András elmondta a véleményét a plasztikázásról

vélemény plasztikai sebészet Kállay-Saunders András énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kállay-Saunders András a közösségi oldalán fakadt ki. Elárulta, hogy mit gondol a plasztikai beavatkozásokról. 

Kállay-Saunders András rá nem jellemző cselekedetre szánta el magát: a közösségi oldalán osztotta meg a gondolatait a szépészeti beavatkozásokról.

"Talán én látom rosszul. Persze semmi közöm senki külsejéhez, engem se érdekel ha valakinek nem tetszik a stílusom, hajam stb. De látok olyan sok embert, aki plasztikázza magát es igazán nem hogy "jobban" néz ki, hanem inkább elrontja magát. Ezt miért csinálják magukkal? Mert a világsztárok csinálják? Tényleg nem értem miért fizet valaki pénzt, hogy eltorzítsa az eredeti arcát." - fogalmazott a zenész.

A posztja alatt sorra érkeznek a lájkok és a hozzászólások is, sokan egyetértenek András véleményével.

"Így van, az igazi egyéniség nem foglalkozik a trenddel. Lényeg, hogy egészséges lélekkel, ápolt testtel rendelkezzek. A szépség relatív fogalom, mindenkinek más a szép! Nagy kár, hogy ezek a hölgyek önképzavarosak.(...)"

"Egyetértek Andrással, de azt is megértem, ha valaki változtatni szeretne azon, ami zavarja! Sajnos a beavatkozások nem mindig hozzák meg az áhított eredményt." - írják a kommentelők.

Sebestyén Balázs durván beszólt Zimány Lindának: videó!

Sebestyén Balázs is látta a Mokkának azt az adását, amelyben Zimány Linda is szerepelt. A híres műsorvezető pedig teljesen ledöbbent: véleménye szerint a szexi modell már egyáltalán nem hasonlít önmagára: videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.