Pamela Anderson 50 évesen is egy igazi bombázó: fotók!

modell fotók meztelen vetkőzés Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson egy fehérneműmárka kedvéért dobta le a textilt, és igen ütős sorozat született a dologból. 

Nemrég egy teljesen meztelen képet láthattunk a sztárról, aki egy rusztikus hangulatú, fekete-fehér felvételen mutatta meg a kortalan bájait. Anyaszült meztelenül, egy szivarral a szájában állt a kamerák elé, és be kell látni: vadítóan szexi fotó lett a végeredmény.

Pamela kisugárzása egyszerűen páratlanul szexi Forrás: Rankin / The Full Service

Most pedig egy fehérneműmárka kedvéért pózolt az egykori Baywatch-lány. A képeket nézegetve pedig még mindig irigylésreméltó az alakja.

Persze, biztosan végeztek bőven utómunkát a fotókkal, de valószínűleg már a nyers felvételek is igen szexire sikeredtek.

A selyemből készült hálóing is jól áll rajta Forrás: Rankin/ The Full Service

Pamela elmondta, hogy kifejezetten szereti a szép fehérneműket, és ha olyan hangulatban van, akkor imádja a fehérneműs fotózásokat is. De ez csak akkor működik, ha bele tudja élni magát a csábító szerepbe.

Pamela Anderson és Julian Assange összemelegedtek?

Az a hír járja, hogy Pamela Anderson többé nem magányos, ugyanis egy 45 éves férfi személyében újból rátalált a szerelem. Egyelőre hivatalos megerősítés nem érkezett a témával kapcsolatban. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.