Kerényi Miklós Máté válás szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Operettszínház legfiatalabb szubrettjébe szeretett bele Kerényi Miklós Máté. A színész már el is költözött feleségétől - írja a Bors.

A 34 éves Kiskeró új szerelmét Kardffy Aishának hívják, és alig múlt 18 éves. A lány igen tehetséges, máris komoly szerepeket kap az Operettszínházban.

Kerényi tavaly nősült meg, felesége szintén az Operettsznház tagja, Dancs Annamari. Közös kisfiuk 9 hónapos. A Borsnak egy neve elhallgatását kérő informátor azt mesélte, hogy Annamari teljesen összetört:
"Az Operettben mindenki tudja, hogy hónapokkal ezelőtt tönkrement a házasságuk. Annamari ottmaradt a gyönyörű picibabával, amit lelkileg borzasztóan nehéz feldolgozni. Máté már elköltözött otthonról, ez is nyílt titok. Ahogy az is, hogy Kardffy Aisha miatt. Aisha tehetséges, sokat játszik, például már tizenhét évesen debütált a Marica grófnőben. Azóta betöltötte a tizennyolcat. És ami a legszebb, meglehetősen hasonlít Annamarira. Elképzelhetik, milyen érzés lehet, amikor összetalálkoznak a folyosón!"

Kardffy Aisháért hagyta ott családját Kiskeró Forrás: operett.hu



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.