Gáspár Győző NAV Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző a Mokka vendége volt, ahol arról beszélt, hogy meg akarja találni a felelősöket, akik jogtalanul lefoglalták a bútorait.

Korábban az a hír járta, hogy elárverezik Gáspár Győzőék bútorait, ám a Kúria a sztárnak adott igazat, így az aukció elmarad. Mint kiderült, az eddig lefoglalt értékek visszajárnak a családnak. Most Gáspár Győző a felelősök után kutat.

„Nem indítok háborút. Majd a Jóisten elindítja. Én a nevemet szeretném visszakapni. Ami miatt nem hívnak fellépni, ami miatt engem egész április óta meggyaláznak, ami miatt az apukámat, a testvéremet, az egész családomat padlóra tették. Hogy újra mosolyoghassak a tévében... Ne mondják azt, hogy azért nem hívnak el, mert bűnöző vagyok..." – mondta a műsorban.

A beszélgetés során szóba került Gáspár Evelin is, Pachmann Péter megkérdezte, honnan is van neki olyan sok pénze. Erre Gáspár Győző kissé ingerülten azt válaszolta, lánya örökölte a vagyonát.

„3 évvel ezelőtt egész Magyarország, minden tévénéző láthatta, hogy nagymamámtól örököltünk, látta mindenki. Ez a szomorú, hogy mindenki ezen csámcsog, hogy miből van Evelinnek pénze. Másnak is van pénze... Elég szomorú, hogy mindent kiadott a NAV. És elég szomorú az is, hogy ezért fog majd barátot találni, mert gazdag" - nyilatkozta Gáspár Győző.

Kígyók támadták rá Lukács Miki férfiasságára - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-kigyok-tamadtak-ra-lukacs-miki-ferfiassagara-video.htmlKegyetlen bátorságpróbán vettek részt a Celeb vagyok, ments ki innen sztárjai legutóbb: Klaudiának, Rozinának és Mikikének mindenféle csúszómászóval kellett szembenéznie. TV + Sztárok--Itt az év legmeghatóbb karácsonyi reklámja: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-itt-az-ev-legmeghatobb-karacsonyi-reklamja-video.htmlElkészült a legnagyobb állatvédő szervezet karácsonyi reklámja, amely olyan meghatóra sikerült, hogy nem lehet nem sírni rajta. TV + SztárokOrigoA Viszkis nem kertelt: beszólt a gazdagoknakhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-a-viszkis-nem-kertelt-beszolt-a-gazdagoknak.htmlKisebb vita bontakozott ki Berki Krisztián és Ambrus Attila között az Ázsia Expressz című műsorban: a téma nem volt más, mint a gazdag és a szegény emberek. TV + Sztárok--Megrendülten nyilatkozott VV Dóri VV Fanni halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-megrendulten-nyilatkozott-vv-dori-ellenfele-vv-fanni-halalarol.htmlAz egész országot sokkolta VV Fanni halálhíre. Sorra szólalnak meg az egykori villalakók, hogy megemlékezzenek társukról. Ezúttal VV Dóri nyilatkozott. TV + SztárokOrigoÍme, A Dal 2018 zsűritagjai és versenyzőihttp://www.life.hu/sztarok/20171206-ime-a-dal-2018-zsuritagjai-es-versenyzoi.htmlBejelentették A Dal 2018 zsűritagjait és versenyzőit. Vannak köztük ismert nevek és viszonylag új arcok is. TV + Sztárok--Cserhalmi György: az a tervem, hogy meggyógyulokhttp://www.life.hu/drlife/20171206-cserhalmi-gyorgy-az-a-tervem-hogy-meggyogyulok.htmlGerincműtéten esett át tavasszal Cserhalmi György, a színész most arról nyilatkozott, hogy halad a felépülése. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.