Szilágyi Szilvia sztárok Majka Ördög Nóra Mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárcsemetékhez is megérkezett tegnap este a Mikulás, pontosan olyan izgatottan várták a nagyszakállút, mint bárki más. Szüleik persze dokumentálták a lelkesedésüket, nagyon aranyosak voltak.

Tegnap este minden kisgyerek fényesre sikálta a csizmáját, kikészítette a tejet és sütit a Mikulásnak. Mindannyian izgatottan aludtak el, és úgy is ébredtek, a sztárok pedig meg is mutatták, az ő gyerekeik hogyan készültek fel a nagyszakállú érkezésére. Majka, Oláh Gergő és Ördög Nóra gyermekei is várták a Télapót!

Majka a fiaival együtt várta a Télapót

Örödg Nóra gyerekei a csizmájuk mélyére néztek

Oláh Gergő gyerekei bőségesen ellátták a Mikulást tejjel és sütivel

Jakupcsek Gabriella lánya mindkét csizmáját az ablakba rakta

Szilágyi Szilvia kislánya

Menyasszonyi ruhában fotózták Tóth Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20171206-toth-gabi-menyasszonyi-ruhaban-foto.htmlElképesztő cuki fotót osztott meg magáról Tóth Gabi: az énekesnő gyerekként, menyasszonyi ruhában az óvodai farsangi bálban látható. TV + SztárokOrigoPintér Tibor össze akart jönni Tóth Andival, de az énekesnő kikosaraztahttp://www.life.hu/sztarok/20171206-pinter-tibor-ossze-akart-jonni-toth-andival-az-enekesno-kikosarazta.htmlPintér Tibor nem tudta tovább titkolni érzelmeit Tóth Andi iránt, így randira hívta a dzsungel félhomályába a fiatal énekesnőt. Sajnos azonban a randevú nem úgy alakult, ahogy a színész eltervezte, Tóth Andi ugyanis nem kér belőle. Kínos. TV + SztárokOrigoFérjekkel szexel az özvegy, állítja, csak jót akar nekikhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-ferjekkel-szexel-az-ozvegy-allitja-csak-jot-akar-nekik.htmlEgy brit nő állítja, szeretőként hozza rendbe partnerei házasságát. Az özvegy immár több mint 100 házas férfival lépett intim kapcsolatba. TV + SztárokOrigoElvették Cooky műsorsávját Balázsék: a rádiós fel akart mondanihttp://www.life.hu/sztarok/20171206-elvettek-cooky-musorsavjat-balazsek-a-radios-fel-akart-mondani.htmlElkezdődött a harc a rádiós műsorvezetők között: Cooky legalábbis nagyon megorrolt Balázsékra. A műsorvezető ugyanis a szegedi kitelepülés miatt Cooky műsorsávjában jelentkezik be kollégáival. TV + SztárokOrigoFiatal kolléganője miatt hagyta el feleségét és kisfiát Kerényi Miklós Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-fiatal-kolleganoje-miatt-hagyta-el-feleseget-es-kisfiat-kerenyi-miklos-mate.htmlAz Operettszínház legfiatalabb szubrettjébe szeretett bele Kerényi Miklós Máté. A színész már el is költözött feleségétől - írja a Bors.TV + SztárokOrigoKatus Attila meztelen télapóként köszöntötte rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20171206-katus-attila-meztelen-telapokent-koszontotte-rajongoit.htmlKatus Attila egy 10 évvel ezelőtti fotóval köszöntötte követőit, amit a vendégei halásztak róla elő. A fitneszguru maga is nagyon viccesnek találta a képet, így úgy döntött, hogy a rajongóit is megnvetteti Mikulás alkalmából.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.