Itt az év legmeghatóbb karácsonyi reklámja: videó

Forrás: YouTube -
karácsony kutya plüss videó állatvédő szervezet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkészült a legnagyobb állatvédő szervezet karácsonyi reklámja, amely olyan meghatóra sikerült, hogy nem lehet nem sírni rajta.

Az RSCPA kisfilmjében Woody, a plüsskutya játssza a főszerepet. Karácsonyra kapja őt egy kisfiú, aki egy ideig nagyon boldog új játszótársával, de ahogy felnő, egyre jobban elhanyagolja szegényt, végül pedig valaki a szemétbe dobja. Innen mentik meg őt a szervezet munkatársai, akik gondoskodnak arról, hogy boldog jövője legyen a kutyusnak.

Íme, A Dal 2018 zsűritagjai és versenyzőihttp://www.life.hu/sztarok/20171206-ime-a-dal-2018-zsuritagjai-es-versenyzoi.htmlBejelentették A Dal 2018 zsűritagjait és versenyzőit. Vannak köztük ismert nevek és viszonylag új arcok is. TV + Sztárok--Cserhalmi György: az a tervem, hogy meggyógyulokhttp://www.life.hu/drlife/20171206-cserhalmi-gyorgy-az-a-tervem-hogy-meggyogyulok.htmlGerincműtéten esett át tavasszal Cserhalmi György, a színész most arról nyilatkozott, hogy halad a felépülése. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoMenyasszonyi ruhában fotózták Tóth Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20171206-toth-gabi-menyasszonyi-ruhaban-foto.htmlElképesztő cuki fotót osztott meg magáról Tóth Gabi: az énekesnő gyerekként, menyasszonyi ruhában az óvodai farsangi bálban látható. TV + SztárokOrigoFérjekkel szexel az özvegy, állítja, csak jót akar nekikhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-ferjekkel-szexel-az-ozvegy-allitja-csak-jot-akar-nekik.htmlEgy brit nő állítja, szeretőként hozza rendbe partnerei házasságát. Az özvegy immár több mint 100 házas férfival lépett intim kapcsolatba. TV + SztárokOrigoKórházba vitték John Mayerthttp://www.life.hu/drlife/20171206-korhazba-vittek-john-mayer-enekest.htmlKórházba vitték John Mayer amerikai énekest, akin vakbélműtétet hajtottak végre az orvosok. Dr. Life--79 éves korában elhunyt Shashi Kapoor, indiai színészlegendahttp://www.life.hu/kult/20171205-79-eves-koraban-elhunyt-shashi-kapoor-indiai-szineszlegenda.html79 éves korában elhunyt a neves indiai színész, Shashi Kapoor. Veseproblémái miatt az utóbbi időben kórházban kezelték. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.