Jean Todt megszólalt Schumacher állapotáról

Forrás: AFP/Thierry Dachelet -
betegség Michael Schumacher baleset Ferrari gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jean Todt nemrég egy párizsi eseményen tartott beszédet, ahol Michael Schumacherről is említést tett. 

A híres autóversenyző 2013. decemberében szenvedett súlyos síbalesetet, melynek következtében komoly fejsérülést szenvedett. Állapotával kapcsolatban szinte teljes a hírzárlat, de annyi biztos, a családja nagyon hisz a hétszeres világbajnok gyógyulásában.

Egykori főnöke még mindig hisz a pilóta gyógyulásában Forrás: AFP/Thierry Dachelet

A pilóta egykori főnöke, Jean Todt, a Scuderia Ferrari Formula–1-es csapat korábbi vezetője a FIA ünnepségén mondott beszédet, amelyben Michael Schumacherről is említést tett. Elárulta, hogy nagyon sajnálja, amiért a pilóta nem lehetett ott mellette, de bizakodik az állapotával kapcsolatban, mert még mindig harcol azért, hogy legyőzze azokat a sérüléseket, amik miatt nem tud járni.

"Mindenkinek hiányzik Michael, de köztünk van és még mindig harcol" - mondta Todt. "Michael nagyon különleges, nagyon fontos alakja a motorsportoknak. Különleges számomra is, a barátom"- írta meg a DailyStar.

Schumacher lánya döbbenetesen hasonlít az édesapjára: fotó!

Schumacher gyermekei sem kerülik a veszélyes sportokat: a 18 éves Mick maga is az autóversenyzést választotta, míg a 20 éves lánya, Gina, a westernlovaglásban teljesíti be az álmait. A lovasportot űző lányról számtalan fotó készült, amelyeken jól látszik, hogy az alma nem esett messze a fájától: fotó!

Íme, A Dal 2018 zsűritagjai és versenyzőihttp://www.life.hu/sztarok/20171206-ime-a-dal-2018-zsuritagjai-es-versenyzoi.htmlBejelentették A Dal 2018 zsűritagjait és versenyzőit. Vannak köztük ismert nevek és viszonylag új arcok is. TV + Sztárok--Így várták a Mikulást a magyar sztárcsemeték: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-igy-vartak-a-mikulast-a-magyar-sztarcsemetek.htmlA sztárcsemetékhez is megérkezett tegnap este a Mikulás, pontosan olyan izgatottan várták a nagyszakállút, mint bárki más. Szüleik persze dokumentálták a lelkesedésüket, nagyon aranyosak voltak. TV + Sztárok--Nem drogozott az öngyilkossága napján Chester Bennington http://www.life.hu/sztarok/20171206-kiderult-chester-bennington-toxikologiai-vizsgalatanak-eredmenye.htmlNemrég nyilvánosságra hozták a Linkin Park énekesének toxikológiai eredményét: nem volt kábítószer hatása alatt a halála napján. TV + SztárokOrigoMenyasszonyi ruhában fotózták Tóth Gabithttp://www.life.hu/sztarok/20171206-toth-gabi-menyasszonyi-ruhaban-foto.htmlElképesztő cuki fotót osztott meg magáról Tóth Gabi: az énekesnő gyerekként, menyasszonyi ruhában az óvodai farsangi bálban látható. TV + SztárokOrigoPintér Tibor össze akart jönni Tóth Andival, de az énekesnő kikosaraztahttp://www.life.hu/sztarok/20171206-pinter-tibor-ossze-akart-jonni-toth-andival-az-enekesno-kikosarazta.htmlPintér Tibor nem tudta tovább titkolni érzelmeit Tóth Andi iránt, így randira hívta a dzsungel félhomályába a fiatal énekesnőt. Sajnos azonban a randevú nem úgy alakult, ahogy a színész eltervezte, Tóth Andi ugyanis nem kér belőle. Kínos. TV + SztárokOrigoFérjekkel szexel az özvegy, állítja, csak jót akar nekikhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-ferjekkel-szexel-az-ozvegy-allitja-csak-jot-akar-nekik.htmlEgy brit nő állítja, szeretőként hozza rendbe partnerei házasságát. Az özvegy immár több mint 100 házas férfival lépett intim kapcsolatba. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.