Tóth Gabi Sztárban sztár +1 kicsi gyermekkori fotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő cuki fotót osztott meg magáról Tóth Gabi: az énekesnő gyerekként, menyasszonyi ruhában az óvodai farsangi bálban látható.

A Sztárban Sztár + 1 kicsi szereplője, Tóth Gabi szívesen oszt meg rajongóival gyerekkori fotókat, így tett most is: ezúttal egy farsangi bálban készült képpel kedveskedett követőinek. A tündéri kislány hófehér menyasszonyi ruhában látható, amit nem mellesleg az édesapja varrt, és a fejére fátyol, a kezébe pedig csokor is került. Valószínűleg az óvónő áll mellette, hogy segítsen neki, le ne essen a padról.

79 éves korában elhunyt Shashi Kapoor, indiai színészlegendahttp://www.life.hu/kult/20171205-79-eves-koraban-elhunyt-shashi-kapoor-indiai-szineszlegenda.html79 éves korában elhunyt a neves indiai színész, Shashi Kapoor. Veseproblémái miatt az utóbbi időben kórházban kezelték. Kult--Saját macskája tette tönkre Kulcsár Edina karácsonyát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-sajat-macskaja-tette-tonkre-kulcsar-edina-karacsonyat.htmlMár javában készül a karácsonyra Kulcsár Edina, ám van valaki, aki akadályozza a dekorálásban: a macskája, Joy. TV + SztárokOrigoMegbetegedett Berki Natasa Zelykehttp://www.life.hu/drlife/20171205-megbetegedett-berki-natasa-zelyke-nati.htmlMegbetegedett Berki Nati - számolt be erről a hírről Hódi Pamela az Instagram oldalán. Dr. Life--Budapest utcáin sétálgat Antonio Banderas - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-budapest-utcain-setalgat-antonio-banderas-video.htmlA budapesti karácsonyi vásárban sétálgatva töltött fel videót a Facebookjára Antonio Banderas. TV + Sztárok--Élő adásban szólt be Berki Krisztián Megyeri Csillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20171205-elo-adasban-szolt-be-berki-krisztian-megyeri-csillanak-video.htmlMegyeri Csilla és párja, Zsolti a FEM3 Café vendégei voltak, ahol Berki Krisztián faggatta őket. A műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét és beszólt kolléganőjének. TV + SztárokOrigoŐ a világ legszebb kislánya: 6 évesen már modellkedik - Fotókhttp://www.life.hu/trend/20171205-o-a-vilag-legszebb-kislanya-6-evesen-mar-modellkedik-fotok.htmlA 6 esztendős orosz Anastasia Knyazevát választották a világ legszebb kislányának. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.