VV Fanni meggyilkolását egyik kuncsaftja tervelhette ki

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
gyilkosság kuncsaft terv VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még reménykednek VV Fanni szülei, hogy a lányuk egyszer betoppan az ajtón, de tudják, hogy hiába. A rendőrség ugyan még holttestet nem talált, de biztosak abban, hogy a lány még nem él, bár a halálhírét nem erősítették meg. A jelek arra utalnak, hogy a gyilkosságot Fanni egyik kuncsaftja tervelte ki.

Búcsúznak a barátai VV Fannitól, de a családja még nem tudta felfogni, hogy mi történt. Hazavárják a lányukat, hiába tudják, hogy már nem fog menni. VV Fanni meghalt, ezt az édesanyja meg is erősítette a sajtónak, a rendőrség azonban még eltűntként kezeli a lányt, mert holttestet nem találtak. Abban azonban biztosak, hogy a lány nem él, ezt mondták legalábbis az anyának. A jelekből kiderült, hogy előre kitervelt gyilkosságról lehetett szó, melyet Fanni egyik kuncsaftja követett el.

VV Fanni gyilkosságát előre kitervelhették Forrás: Facebook/ VV Fanni

A férfi, egykori MSZP-s jelölt éjszaka érkezett Fanni albérletéhez, onnan már a lány élettelen testével együtt távozott. Ez látszott az épület biztonsági kameráin, de a városi kamerákon is követték az illető útját egészen Dunaújvárosig.

Állítólag a férfi kocsijában pajszert, kést és fegyvert is találtak, ebből feltételezik, hogy a politikus készült Fanni meggyilkolására.

Az előzetesben lévő férfi nem tett beismerő vallomást, így a rendőrség továbbra is nyomoz. Fanni egyik ismerőse szerint a lány sok mindent tudott, ezért nem olyan meglepő az, ami történt. "

olyan titkok tudója volt, amik miatt borítékolható volt, hogy valami rossz történik vele"

Borsnak

Fiatal kolléganője miatt hagyta el feleségét és kisfiát Kerényi Miklós Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-fiatal-kolleganoje-miatt-hagyta-el-feleseget-es-kisfiat-kerenyi-miklos-mate.htmlAz Operettszínház legfiatalabb szubrettjébe szeretett bele Kerényi Miklós Máté. A színész már el is költözött feleségétől - írja a Bors.TV + SztárokOrigoMegszólalt az elhunyt VV Fani exe: "Mi lesz azokkal, akik ezt tették?"http://www.life.hu/sztarok/20171206-megszolalt-az-elhunyt-vv-fani-exe-mi-lesz-azokkal-akik-ezt-tettek.htmlVV Fanni családja és a lány barátai is teljesen összetörtek, miután kiderült, hogy a lány elhunyt. Fanni édesanyja után most az exe, a szintén a ValóVilágban ismertté vált Dennis is megszólalt.TV + SztárokOrigoKatus Attila meztelen télapóként köszöntötte rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20171206-katus-attila-meztelen-telapokent-koszontotte-rajongoit.htmlKatus Attila egy 10 évvel ezelőtti fotóval köszöntötte követőit, amit a vendégei halásztak róla elő. A fitneszguru maga is nagyon viccesnek találta a képet, így úgy döntött, hogy a rajongóit is megnvetteti Mikulás alkalmából.TV + Sztárok--Állítják: az Oltári csajok két sztárja egy párt alkot: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171205-allitolag-az-oltari-csajok-ket-sztarja-egy-part-alkot.htmlRitka gyöngyszemnek lehettek szem és fültanúi azok, akik nézték az RTL Klub Reggeli című műsorát, amelyben fény derült az Oltári csajok két sztárjának esetleges kapcsolatára. TV + SztárokOrigoEzért nem szerepel Kiszel Tünde naptárában Donatella: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171205-ezert-nem-szerepel-kiszel-tunde-lanya-nem-szerepel-a-2018-as-naptarban.htmlKiszel Tünde 2018-as naptára elkészült, erről mesélt nemrég a Mokkában. Illetve arról is, hogy Donatellát már miért nem láthatjuk a képeken. TV + SztárokOrigoVége Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté házasságának.http://www.life.hu/sztarok/20171205-vege-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate-hazassaganak-egy-ev-utan.htmlA szakítás tényét mindketten megerősítették. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.