A Dal 2018 - Mező Misi: nem a rossz szándék vezérel bennünket

Mező Misi interjú A Dal 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magna Cum Laude frontembere, Mező Misi lesz A Dal 2018 egyik zsűritagja. Az énekes a Life.hu riporterének elmondta, egyáltalán nem bánja, hogy az idei mezőny tele van viszonylag ismeretlen előadókkal, a legjobb tudása szerint igyekszik majd pontozni, és kitért arra is, hogy zenészként nem szívesen szerepel a bulvárlapok címlapján.

Kamilla hercegné királynőként pózolt csillogó fejdíszébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-kamilla-hercegne-kiralynokent-pozolt-csillogo-tiaraban.htmlKamilla máris királynőnek érzi magát? Legalábbis úgy tűnik: legutóbbi hivatalos megjelenésére egy csillogó tiarában jelent meg. TV + Sztárok--Gáspár Győző állítja: Evelin örökölte a vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20171206-gaspar-gyozo-allitja-evelin-orokolte-a-vagyonat.htmlGáspár Győző a Mokka vendége volt, ahol arról beszélt, hogy meg akarja találni a felelősöket, akik jogtalanul lefoglalták a bútorait. TV + Sztárok--Az Instagram sztárja lett a lány, aki vörös folttal az arcán születetthttp://www.life.hu/drlife/20171206-az-instagram-sztarja-lett-a-lany-aki-voros-folttal-az-arcan-szuletett.htmlSzületése óta egy tűzfolt található Sarah Taylor arcát, ám a lány nem rejtegeti aprócska szépséghibáját, Instagramján arra próbálja meg ösztönözni az embereket, hogy fogadjuk el önmagunkat. Dr. LifeOrigoSzexi táncot lejt Dér Heni - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-szexi-tancot-lejt-der-heni-video.htmlTeljes erőbedobással készül koncertjeire Dér Heni: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint legfrissebb videója, ahol háttértáncosaival gyakorol. TV + Sztárok--Ismerősei sejtették, hogy rossz dolog fog történni VV Fannivalhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-ismerosei-sejtettek-hogy-rossz-dolog-fog-tortenni-vv-fannival.htmlTovább folyik a nyomozás VV Fanni halálának ügyében, egyre több jel mutat arra, hogy az egykori villalakó gyilkosság áldozata lett. TV + Sztárok--Kígyók támadták rá Lukács Miki férfiasságára - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171206-kigyok-tamadtak-ra-lukacs-miki-ferfiassagara-video.htmlKegyetlen bátorságpróbán vettek részt a Celeb vagyok, ments ki innen sztárjai legutóbb: Klaudiának, Rozinának és Mikikének mindenféle csúszómászóval kellett szembenéznie. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.