Fergie őszintén vallott a drogfüggőségéről

2017.12.07. 16:55

Élete legpokolibb időszakáról mesélt Fergie: így emlékszik vissza a drogfüggőségére. 

A 42 éves énekesnő sokáig küzdött MDMA/Ecstasy függőséggel, amely súlyos mellékhatásokat produkált. Fergie egy friss interjúban elárulta, hogy napi szinten gyötörték hallucinációk, és a demencia jelei is megjelentek a sztárnál. 

Bevallotta, hogy sokszor voltak paranoid rohamai is, és ilyenkor attól rettegett, hogy az FBI vagy a CIA nyomoz utána. 

Fergie őszintén mesélt a függőségérőlForrás: AFP

Az Ecstasy egyébként könnyen függőséget tud okozni, hiszen a szer hatása alatt az embernek megnő az önbizalma, határozottabb, magabiztosabb lesz. Felerősödnek a pozitív érzelmek, indokolatlan szeretet és empátia alakulhat ki a világ iránt. A gátlások felszabadulásának köszönhető az illető úgy érezheti, hogy csúcsformában van, erre az érzésre pedig a hétköznapokban is sokan vágynak, így az arra hajlamos emberek hamar függővé válhatnak. 

Fergie ma már egy felelősségteljes és boldog családanya, aki maga mögött hagyta a sötét múltat, kigyógyult a függőségéből, és elmondása szerint nagyon sokat tanult belőle:

"A kábítószerezés eleinte nagyon viccesnek tűnt. Egészen addig, míg nem lettem függő. De tudjátok mit? Nem bánom, hogy így alakult. Mert ha mindez nem történt volna meg, most nem lennék olyan erős, és nem lenne ilyen szilárd hitem sem." - írta meg az InStyle

Sztárok, akik a legkülönbözőbb függőségekkel harcoltak meg
Gyógyszerek, kokain, alkohol... Ezek a hírességek végigmentek a függőségek széles palettáján. És a történeteiket olvasva, kész csoda, hogy még életben vannak.

 

Fergiehallucinációdrogfüggőségénekesnő