Celeb vagyok, ments ki innen!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintha dézsából öntenék, úgy esett az eső a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán. Az ítéletidő nem csak celebjeinket veszélyeztette, hanem az adást is, így az élő bejelentkezés félbe is szakadt.

A kedd esti Celeb vagyok, ments ki innen! adása hatalmas vihar miatt megszakadt, egy rövid időre szétesett a műholdas kapcsolat. A csatorna az ilyen esetekre bekészített anyagokat vetítette, míg helyre nem állt a rend. A két műsorvezető, Kiss Ramóna és Puskás Peti a közösségi oldalakon jelezte, a műsor folytatódik.

Vége Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté házasságának.http://www.life.hu/sztarok/20171205-vege-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate-hazassaganak-egy-ev-utan.htmlA szakítás tényét mindketten megerősítették. TV + SztárokOrigoZuhanyzás közben leste meg Kabát Peti Tóth Andithttp://www.life.hu/sztarok/20171202-zuhanyzas-kozben-leste-meg-kabat-peti-toth-andi.htmlPintér Tibor után Kabát Peti is szemet vetett Tóth Andira a dzsungelben. TV + SztárokOrigoMár a lakásában meggyilkolhatták VV Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20171205-mar-a-lakasaban-meggyilkolhattak-vv-fanni.htmlLapinformációk szerint a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László, már korábbról ismerte a lányt, szoros érzelmi szálak fűzték hozzá. TV + Sztárok--Még csak 9 hónapos a kisfia, de vissza kellett mennie dolgozni Dancs Annamarinakhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-meg-csak-9-honapos-a-kisfia-de-vissza-kellett-mennie-dolgozni-dancs-annamarinak.htmlAhogy írtunk róla, Kerényi Miklós Gábor elhagyta 9 hónapos gyermeke anyját, Dancs Annamarit. A színész fiatal kolléganőjébe szeretett bele. TV + SztárokOrigoFogorvoshoz vitték Wossala Rosinát, a Celeb vagyok, ments ki innen! szereplőjéthttp://www.life.hu/drlife/20171205-fogorvoshoz-vittek-wossala-rosinat-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-szereplojet.htmlElhagyhatta a dzsugelt Wossala Rozina. A Celeb vagyok, ments ki innen szereplőjének azonnal orvosra volt szüksége. Dr. Life--Elgázolták a Neoton família egykori dobosát, Bardóczi Gyuláthttp://www.life.hu/news/20171205-elgazoltak-a-neoton-familia-egykori-dobosat-bardoczi-gyulat.htmlBardóczi Gyulának szerencsére nincsen komolyabb baja, bokatöréssel megúszta a balesetet.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.