Állítólag II. Erzsébet nem lesz jelen Harry herceg esküvőjén

Forrás: AFP/Chris J Ratcliffe -
esküvő II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes hír kelt szárnyra: állítólag Erzsébet királynő nem fog részt venni Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Harry herceg és Meghan Markle már hivatalosan is jegyben járnak. A páros november végén jelentette be a nagy hírt, pedig az eljegyzés már a hónap elején megtörtént. A nyilatkozatból kiderült, hogy az esküvőt jövő májusra tervezik, amelyen már Katalin is részt tud venni, ugyanis várhatóan áprilisban fogja világra hozni harmadik csemetéjét.

Állítják: vallási okok miatt nem lesz ott az esküvőn II. Erzsébet Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Wpa Pool

A hírek szerint azonban II. Erzsébet nem lesz jelen a nagy napon. Nagy-Britannia uralkodója ugyanis az anglikán egyház feje is, és mint kiderült, ez a vallás nem támogatja a válás utáni egyházi esküvőt.

A királynő ugyanezért nem volt jelen Károly herceg második esküvőjén sem, és mint tudjuk, Meghan már egyszer oltár elé állt, így félő, hogy ezt az eseményt is kihagyja majd. - írta meg a Story Magazin.

Pártos Csilla szülinapi bulijában ismeretlen férfival csókolózotthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-partos-csilla-szulinapi-bulijaban-ismeretlen-ferfival-csokolozott.htmlPártos Csilla kiengedte egy kicsit a gőzt saját szülinapi buliján, ami annyira jól sikerült, hogy még egy férfival is összemelegedett. TV + SztárokOrigo17 évesen elhunyt a fiatal német tehetség, Max Burkharthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-17-evesen-elhunyt-a-fiatal-nemet-tehetseg-max-burkhart.html17 éves korában, edzés közben vesztette életét Max Burkhart német alpesi síző. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Kis Grófo: két kamionnal ütközötthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-autobalesetet-szenvedett-kis-grofo.htmlKis Grófo autója két kamionnal ütközött össze Tatabánya térségében. A körülmények egyelőre tisztázatlanok, ahogy az is, hogy ki sérült meg a balesetben. TV + Sztárok--Gryllus Dorka és Simon Kornél meséltek a párkapcsolatukról http://www.life.hu/sztarok/20171207-ilyen-volt-eleinte-gryllus-dorka-es-simon-kornel-kapcsolata.htmlNem házasodtak össze, mégis irigylésre méltó boldogságban élnek és ezért mindent meg is tesznek. A ma esti Lakástalkshow vendégei Gryllus Dorka és Simon Kornél, akik őszintén és vidáman meséltek kapcsolatuk és szakmájuk nehézségeiről Lovász Lászlónak. TV + Sztárok--Gáspár Bea: teljesen lenulláztak minket http://www.life.hu/sztarok/20171207-gaspar-bea-teljesen-lenullaztak-minket.htmlNehéz időszakon van túl Gáspár Bea és családja, a Konyhafőnök VIP győztese most elárulta, hogyan várják az ünnepeket. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó gyászol: meghalt a barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171207-pecsi-ildiko-gyaszol-meghalt-a-baratnoje.htmlHa nem lenne elég Pécsi Ildikónak az állandó pereskedéssel járó folyamatos idegeskedés, nemrég egy újabb csapás érte: meghalt a barátnője. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.