Nádai Anikó VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story Magazin úgy tudja, a két fiatal a munka során szeretett egymásba, Aurelio ugyanis az Anikó showban kapott állást, mint hangulatfelelős.

"Éppen a stúdióban voltunk, amikor kaptam egy telefont, hogy édesanyám autóbaleset szenvedett. Durrdefektet kapott hazafelé Budapestről az 57-es úton, az autó többször megpördült, majd a feje tetején állt meg. Aurelio felajánlotta, hogy hazavisz Bajára. Szerencsére édsanyámnak az ijedtségen kívül nem lett semmi baja, mi viszont azóta együtt vagyunk Aurelióval" - mesélte Anikó. "Az a helyzet, hogy teljesen mást mutat a világnak, mint amilyen valójában. Eljátssza a bohócot, de közbe egyáltalán nem az. Egy magas érzelmi intelligenciával megáldott férfi, aki rendkívül kedves és érzékeny is. És jó ember. Persze, néhány könyvet még fogok neki venni, hogy fejlesszük a szókincsét, de egyáltalán nem buta fiú" - tette hozzá.

Forrás: RTL Gold

"Miközben egyre többet beszélgettünk, azt vettem észre, hogy Anikónak nem volt még igazán hosszú kapcsolata a kisfia édesapján kívűl. Éppen ezért, amióta összejöttünk, egy csomó olyan doglot próbálok tenni, amivel ki tudom fejezni a szeretetem" – mondta Aurelio.

Forrás: Aurelio / Facebook

Hatalmas özönvíz zúdult a celebekre Afrikában: félbe kellett szakítani az adásthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-hatalmas-ozonviz-zudult-a-celebekre-afrikaban-felbe-kellett-szakitani-az-adast.htmlMintha dézsából öntenék, úgy esett az eső a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán. Az ítéletidő nem csak celebjeinket veszélyeztette, hanem az adást is, így az élő bejelentkezés félbe is szakadt. TV + Sztárok--Kidobta Pintér Tibort barátnője, Friderika: a színész még nem tudjahttp://www.life.hu/sztarok/20171207-kidobta-pinter-tibort-baratnoje-friderika-a-szinesz-meg-nem-tudja-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlAddig-addig nyomult Pintér Tibor Tóth Andira, hogy a két szék közül a pad alé esett. A fiatal énekesnő is elutasította, és barátnője sem kér belőle a továbbiakban. TV + Sztárok--Vége Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté házasságának.http://www.life.hu/sztarok/20171205-vege-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate-hazassaganak-egy-ev-utan.htmlA szakítás tényét mindketten megerősítették. TV + SztárokOrigoEső, havas eső, hó várhatóhttp://www.life.hu/news/20171205-eso-havas-eso-ho-varhato-kedd-szerda.htmlFolytatódik a hamisítatlan decemberi időjárás. News--A Dunába dobhatták VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20171205-dunaba-dobhattak-vv-fanni-holttestet.htmlA TV2 Tények információ szerint a Dunába dobhatták VV Fanni holttestét. TV + Sztárok--Közúti balesetek történtek, fák dőltek ki Nógrád megyébenhttp://www.life.hu/news/20171202-kozuti-balesetek-tortentek-fak-doltek-ki-nograd-megyeben-idojaras.htmlAz intenzív havazás miatt kilenc balesethez riasztották a tűzoltókat Nógrád megyében csütörtökön. Az időjárás a vasúti közlekedést is nehezítette, főleg a megye déli és nyugati részén - tájékoztatta a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.