Nádai Anikó VV Aurelio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Story Magazin úgy tudja, a két fiatal a munka során szeretett egymásba, Aurelio ugyanis az Anikó showban kapott állást, mint hangulatfelelős.

"Éppen a stúdióban voltunk, amikor kaptam egy telefont, hogy édesanyám autóbaleset szenvedett. Durrdefektet kapott hazafelé Budapestről az 57-es úton, az autó többször megpördült, majd a feje tetején állt meg. Aurelio felajánlotta, hogy hazavisz Bajára. Szerencsére édsanyámnak az ijedtségen kívül nem lett semmi baja, mi viszont azóta együtt vagyunk Aurelióval" - mesélte Anikó. "Az a helyzet, hogy teljesen mást mutat a világnak, mint amilyen valójában. Eljátssza a bohócot, de közbe egyáltalán nem az. Egy magas érzelmi intelligenciával megáldott férfi, aki rendkívül kedves és érzékeny is. És jó ember. Persze, néhány könyvet még fogok neki venni, hogy fejlesszük a szókincsét, de egyáltalán nem buta fiú" - tette hozzá.

Forrás: RTL Gold

"Miközben egyre többet beszélgettünk, azt vettem észre, hogy Anikónak nem volt még igazán hosszú kapcsolata a kisfia édesapján kívűl. Éppen ezért, amióta összejöttünk, egy csomó olyan doglot próbálok tenni, amivel ki tudom fejezni a szeretetem" – mondta Aurelio.

Forrás: Aurelio / Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.