Nem békülnek ki Klapka György rokonai, széthullott a család

Fotó: Nagy Attila [origo] -
vita Klapka György család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy éve sincs, hogy elhunyt Klapka György, a vállalkozó családja máris darabjaira hullott. Kiderült: a rokonok nagyon nincsenek jóban egymással...

Hónapokig tartott a huzavona, ki mit örököljön Klapka György vagyonából, a hagyatéki tárgyalás lezárása egészen júliusig húzódott. Kiderült, a családtagok azóta sem békültek ki egymással, a Ripost megkeresett egy rokont, aki meglepő tényeket árult el a családról.

„Még az apjukhoz, a temetőbe se jár ki mindegyik gyerek. Dennis nem vesz fel a telefont Marikának, aki ennek ellenére is sokat segít a fiúnak: többször küldött neki bútorokat, hogy be tudja rendezni a lakását. Hála az nem volt! A Klapka Üzletház alkalmazottjai pedig nem mehetnek a családi házhoz segíteni valami oknál fogva. Gyurit a guta ütné meg, ha látná, mi történik! Marinak pedig muszáj lesz jobban odafigyelnie az egészségére, nehogy még jobban tönkretegyék lelkileg ezek a botrányok. Egyszer már került kórházba a stressz miatt..." – nyilatkozta a lapnak a rokon.

Klapka György januárban hunyt el Fotó: Nagy Attila [origo]

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.