Molnár Anikó lelke teljesen összetört

Forrás: FEM3 -
lélek szomorú Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó megbánta, hogy nem úgy viselkedett eddigi élete során, ahogy az édesanyja tanította. Mindent elfojtott, és ennek meg is lett az eredménye: összetört a lelke.

Molnár Anikó eldöntötte, hogy változtat az életén, eddig ugyanis mindig magának ártott. Elfojtotta minden keserűségét és bánatát, ami nem múlt el megtorlás nélkül. Az egykori valóságshow-sztár úgy érzi, hogy teljesen összetört, ezért elhatározta, hogy mostantól egy új fejezetet nyit az életében.

Molnár Anikó összetört Forrás: FEM3

A lelkem darabokban, a testem gyógyulásért könyörög.

Molnár Anikó látó segítségét kérte, hogy édesapja átkeljen a túlvilágra


Molnár Anikó édesapja szeptember elején távozott az élők sorából, a Nagy Ő egyből a segítségére sietett, hogy át tudjon kelni a túlvilágra. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Baukó Éva: Havas Henrik hazudikhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-bauko-eva-havas-henrik-hazudik.htmlTanúkkal is bizonyítani tudja Baukó Éva, hogy egykor Havas Henrik személyi asszisztense volt - mondja ezt azután, hogy a szexuális zaklatással gyanúsított újságíró egy videóban minden vádat tagadott. TV + SztárokOrigoCsaknem 2 millióért eladó egy fotó Tupac Shakur péniszérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-csaknem-2-millioert-elado-egy-foto-tupac-shakur-peniszerol.htmlTupac Shakur volt barátnője el szeretne adni egy fotót, melyen a híres rapper pénisze látható. Átszámítva csaknem 2 millió forintért bárki megveheti. TV + Sztárok--Nádai Anikó és VV Aurelio egy pár: összejöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-nadai-aniko-es-vv-aurelio-egy-par-osszejottek.htmlA Story Magazin úgy tudja, a két fiatal a munka során szeretett egymásba, Aurelio ugyanis az Anikó showban kapott állást, mint hangulatfelelős.TV + SztárokOrigoNem tett beismerő vallomást VV Fanni feltételezett gyilkosa, Ifjabb B. Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-nem-tett-beismero-vallomast-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa-ifjabb-b-laszlo.htmlElőzetesben VV Fanni feltételezett gyilkosa, de a politikus még nem tett beismerő vallomást. Ifjabb B. László ellen személyi szabadság korlátozása és emberölés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. TV + Sztárok--Kidobta Pintér Tibort barátnője, Friderika: a színész még nem tudjahttp://www.life.hu/sztarok/20171207-kidobta-pinter-tibort-baratnoje-friderika-a-szinesz-meg-nem-tudja-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlAddig-addig nyomult Pintér Tibor Tóth Andira, hogy a két szék közül a pad alé esett. A fiatal énekesnő is elutasította, és barátnője sem kér belőle a továbbiakban. TV + Sztárok--Még csak 9 hónapos a kisfia, de vissza kellett mennie dolgozni Dancs Annamarinakhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-meg-csak-9-honapos-a-kisfia-de-vissza-kellett-mennie-dolgozni-dancs-annamarinak.htmlAhogy írtunk róla, Kerényi Miklós Gábor elhagyta 9 hónapos gyermeke anyját, Dancs Annamarit. A színész fiatal kolléganőjébe szeretett bele. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.