Új otthonban karácsonyozik Polyák Lilla fiatal kedvesével és gyermekeivel

Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA -
karácsony Gömöri András Máté Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában készül a karácsonyra Polyák Lilla és kedvese, Gömöri András Máté, ám a készülődést némileg felborítja a költözködés.

Polyák Lilla és a nála 16 évvel fiatalabb Gömöri András Máté lassan két éve alkotnak egy párt és a hírek szerint hamarosan sor kerül az esküvőjükre is. Már a tavalyi karácsonyt is együtt töltötték, ám az idei még ennél is különlegesebb lesz: immár új családi házukban ünnepelhetnek a színésznő két gyermekével együtt.

Bár az ünneplést kissé nehezíti, hogy épp a költözés kellős közepén tartanak, a lakás egyelőre tele van dobozokkal, azért igyekeznek így is megteremteni az ünnepi hangulatot.

A 25 éves színész a FEM3 Caféban mesélt arról, mit is jelent számára a karácsony és mire is tanítja a gyermekeket.

„Nagyon fontosnak tartom, hogy ne csak a csillogást adjuk át a karácsonyból a srácoknak, hanem azt, ami tényleg fontos. Én megéltem azt, hogy milyen, amikor van nagy karácsony, és milyen az, amikor egyáltalán nincs. Emlékeszem, amikor édesapámmal kettesben karácsonyoztunk úgy, hogy a születésemkor ültetett kicsi ezüstfenyőt vágta ki, hozta be és díszítettük fel. Annak örültünk, hogy együtt vagyunk. Azt tervezem, a karácsony előtti estén A kis gyufaárus lány történetét mesélem el nekik" - mesélte a színész a műsorban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.