Gáspár Győzőék háza előtt ismét megjelent a NAV

Forrás: Instagram/gaspargyozo -
Gáspár Győző NAV eljárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába zárták le az ügyet, Gáspár Győző még így is sértve érzi magát a ma reggel történt váratlan látogatás miatt. 

Ahogy azt már megírtuk, Gáspár Győzőék tavasz óta hadakoznak a NAV-val, ugyanis a showmant adócsalással vádolják. A Romantic egykori frontembere felvette a kesztyűt, hogy bizonyítani tudja az igazát, ám a hosszas procedúra felőrölte a család minden tagjának idegeit.

Novemberben döntés született, melynek értelmében elárverezik Győzőék bútorait. Mint kiderült, a család salgótarjáni otthonából nagyjából 10 millió forint értékben lehet majd bútorokat felvásárolni, a mai napon, azaz december 7-én.

Gáspár Győző kiborult, mikor meglátta, hogy újabb NAV-os autók állnak a háza előtt Forrás: Instagram/gaspargyozo

A döntés értelmében kommandósok jelentek meg a család házánál, és lefoglalták az értékeiket, ám ezt követően váratlan fordulat történt: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Fellebviteli Igazgatósága úgy döntött, hogy leállítja a showmannal szemben indított közigazgatási eljártást, ugyanis a NAV a külföldi megkeresés bevárása nélkül hozta meg első és másodfokon is a döntést, ezzel pedig megfosztották Győzőt a jogorvoslati jogosultságától. Ennek fényében az eljárás megismétlésére van szükség.

Ám a mai nap folyamán, a reggeli órákban váratlanul megjelent két NAV-os autó a család háza előtt, akik a hírek szerint segítő szándékkal érkeztek, ha esetleg valaki mégiscsak odaérkezett volna a lefújt árverésre. Győző teljesen kiakadt a látogatástól, ugyanis a NAV alkalmazottjai szerint a sztár édesapja kiabált és szidalmazta az egyik dolgozót, de ez Győzike szerint nem igaz. Azt is elárulta, NAV nem tudta megkülönböztetni az ifjabb és az idősebb Gáspár Győzőt, és még a születési dátumaikat is összekeverték. - írta meg Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.