Várkonyi Andi azért könyörgött Bochkor Gábornak, hogy gyújtson rá

Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László -
Várkonyi Andrea házasság Bochkor Gábor dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor már több mint egy évtizede alkotnak egy párt, de az ő kapcsolatukban is vannak hullámvölgyek. Előfordult, hogy Várkonyi Andrea ultimátumot is adott párjának. 

Várkonyi Andrea egyre több dolgot fed fel magánéletükről, pedig ezelőtt féltve óvta a családját a nyilvánosságtól. Párkapcsolatáról sem beszélt túl sűrűn, de már azt is bátran el meri mondani, hogy egyszer ultimátumot adott Bochkor Gábornak. Komoly kérdésben nem értettek egyet, ez pedig a dohányzás. De a tévés meglepő módon nem leszoktatni akarta párját!

Bochkor Gábor és Várkonyi Andi kapcsolatában is vannak súrlódások Forrás: Facebook/Várkonyi Andrea, MTI/Beliczay László

én könyörögtem neki,

Várkonyi Andrea összejött a tanárával: 6 évig voltak együtt


Várkony Andrea egyre több tikot fed fel magáról és magánéletéről. Olyan dolgokat mond el műsorában, amikről eddig nem tudhattunk: ezúttal egy volt szerelméről rántotta le a leplet. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Molnár Anikó lelke teljesen összetörthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-osszetort-molnar-aniko-lelke.htmlMolnár Anikó megbánta, hogy nem úgy viselkedett eddigi élete során, ahogy az édesanyja tanította. Mindent elfojtott, és ennek meg is lett az eredménye: összetört a lelke. TV + SztárokOrigoÚj otthonban karácsonyozik Polyák Lilla fiatal kedvesével és gyermekeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-uj-otthonban-karacsonyozik-polyak-lilla-fiatal-kedvesevel-gyermekeivel.htmlJavában készül a karácsonyra Polyák Lilla és kedvese, Gömöri András Máté, ám a készülődést némileg felborítja a költözködés. TV + SztárokOrigoNádai Anikó és VV Aurelio egy pár: összejöttekhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-nadai-aniko-es-vv-aurelio-egy-par-osszejottek.htmlA Story Magazin úgy tudja, a két fiatal a munka során szeretett egymásba, Aurelio ugyanis az Anikó showban kapott állást, mint hangulatfelelős.TV + SztárokOrigoKidobta Pintér Tibort barátnője, Friderika: a színész még nem tudjahttp://www.life.hu/sztarok/20171207-kidobta-pinter-tibort-baratnoje-friderika-a-szinesz-meg-nem-tudja-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlAddig-addig nyomult Pintér Tibor Tóth Andira, hogy a két szék közül a pad alé esett. A fiatal énekesnő is elutasította, és barátnője sem kér belőle a továbbiakban. TV + Sztárok--Még csak 9 hónapos a kisfia, de vissza kellett mennie dolgozni Dancs Annamarinakhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-meg-csak-9-honapos-a-kisfia-de-vissza-kellett-mennie-dolgozni-dancs-annamarinak.htmlAhogy írtunk róla, Kerényi Miklós Gábor elhagyta 9 hónapos gyermeke anyját, Dancs Annamarit. A színész fiatal kolléganőjébe szeretett bele. TV + SztárokOrigoHatalmas özönvíz zúdult a celebekre Afrikában: félbe kellett szakítani az adásthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-hatalmas-ozonviz-zudult-a-celebekre-afrikaban-felbe-kellett-szakitani-az-adast.htmlMintha dézsából öntenék, úgy esett az eső a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán. Az ítéletidő nem csak celebjeinket veszélyeztette, hanem az adást is, így az élő bejelentkezés félbe is szakadt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.