Gyermeket vár Czigány Dóra vízilabdázó

Forrás: MTI/Illyès Tibor -
sportoló vízilabda Czigány Dóra terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Babát vár a 25 esztendős kiváló magyar sportoló, az Európa-bajnok vízilabdázó, Czigány Dóra.

Czigány Dóra és férje már a riói olimpia után tervezte a családalapítást, így most nagy a boldogság: a sportoló végre gyermeket vár.

"Az Európai Szuperkupa-meccs után voltunk orvosnál, akkor derült ki, azóta pihentem, vagy edzegettem, de természetesen nem olyan intenzitással, mint előtte. A klubom vezetői is tudtak róla, így is egyeztünk meg a szezon előtt." – mesélte Czigány Dóra a waterpolo.hu-nak.

Ettől függetlenül a vízilabdázó nem titkolt célja, hogy 2020-ban ott legyen a tokiói olimpián, úgy tervezi, gyermeke születése után nem sokkal vissza is tér majd a medencébe.

Czigány Dóra babát vár Forrás: MTI/Illyès Tibor
Tóth Vera csücsörítve szelfizett - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-toth-vera-csucsoritve-szelfizett-foto.htmlA Sztárban sztár + 1 kicsi zsűritagjára, Tóth Verára szinte alig ismerni rá friss szelfijén: a fekete-fehér fotón modellként pózol. TV + Sztárok--Ilyen lehet Csobot Adél és Istenes Bence esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171208-ilyen-lehet-csobot-adel-es-istenes-bence-eskuvoje-hagyomanyok.htmlBár egyelőre a pontos időpont nem ismert, várhatóan hamarosan összeházasodik Csobot Adél és Istenes Bence. De vajon hogyan is néz majd ki a nagy nap? TV + SztárokOrigoMúlt és jelen olvad össze ezeken a csodás ünnepi fotókonhttp://www.life.hu/kult/20171208-mult-es-jelen-olvad-ossze-ezeken-a-csodas-unnepi-fotokon-galeria.htmlMindig nagyon érdekesek a múlt és jelen fotóiból készült montázsok, de a következők egészen különlegesek: a karácsony hangulata elevenedik meg rajtuk. Kult--Ennyire cuki Péter Szabó Szilvi kislánya - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-ennyire-cuki-peter-szabo-szilvi-kislanya-foto.htmlMár egyéves múlt Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma, aki már azt is ki tudja mondani, hogy „mama" és „baba", totyog, sőt, a latin zenére még riszál is! TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoReszkessetek, betörők! nélkül telhet az idei karácsonyhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-reszkessetek-betorok-nelkul-telhet-az-idei-karacsony.htmlIdén Reszkessetek, betörők! nélkül maradhatnak a magyar rajongók, legalábbis, ami a tévéműsort illeti: egyelőre ugyanis úgy tűnik, egyetlen csatorna sem tűzi műsorára a filmet. TV + Sztárok--Hujber Feri meztelen fenekével keltett feltűnést - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-hujber-feri-meztelen-fenekevel-keltett-feltunest-video.htmlMegjelent a Valami Amerika 3 előzetese, amelyből kiderül, milyen bonyodalmakba keverednek ezúttal a testvérek, a szemfülesek pedig még Hujber Feri meztelen fenekét is felfedezhetik a videóban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.