Bryan Singert egy 17 éves fiú megerőszakolásával vádolják, a rendező tagad

Forrás: Daniel Leal-Olivas / AFP -
Bryan Singer erőszak metoo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bryan Singert, az X-Men-filmek és híres sorozatok rendezőjét azzal vádolják, hogy megerőszakolt egy 17 éves fiút. A filmes mindent tagad.

Bryan Singert egy Cesar Sanchez-Guzman nevű férfi vádolja azzal, hogy 2003-ban egy jachton először orális szexre kényszerítette, majd megerőszakolta. A férfi akkor 17 éves volt, és azt állítja, hogy a hallgatásért cserébe Singer később egy ajánlattal kereste meg: szerepet akart neki szerezni, de állítólag a rendező hozzátette, hogy egyébként sem hinne neki senki.

Bryan Singert 17 éves megerőszakolásával vádolják Forrás: Daniel Leal-Olivas / AFP

Az említett jachton - melynek Lester Waters volt a tulajdonosa - akkoriban állítólag gyakran rendeztek bulikat, melyen meleg fiatalok vettek részt. Az ügy a seattle-i bíróságra került, de a rendező mindent tagad. Ettől függetlenül kirúgták a következő filmjéből, bár a hivatalos indok szerint azért, mert nem ment el a forgatásra. Az útódját már meg is találták, Dexter Fletcher fogja rendezni a Bohemian Rhapsodyt - írja a The Guardian.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.