Ennyire cuki Péter Szabó Szilvi kislánya - Fotó

karácsony baba Péter Szabó Szilvia kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egyéves múlt Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma, aki már azt is ki tudja mondani, hogy „mama" és „baba", totyog, sőt, a latin zenére még riszál is!

Péter Szabó Szilvia a Best magazinnak árulta el, hogy hogyan is változott meg az élete azután, hogy megszületett pici lánya.

„Olyan érzéseket hozott elő belőlem az anyaság, amikről nem is tudtam, hogy bennem vannak. Kiteljesedtem: én Emma által lettem egy egész. Vele az év minden napja igazi csoda, de persze vannak egészen különleges pillanatok is" - mesélte a lapnak.

Bár tavaly november végén született, ez lesz az első igazi karácsonyuk együtt, akkor ugyanis szinte teljesen átaludta az ünnepeket. Ezúttal igen mozgalmas napok várnak rájuk, hiszen a kislány nagyon aktív baba.

„Amikor először csinál valamit, az mindig nagy esemény, például amikor először felült vagy felállt! Most már totyog, kicsit még persze bizonytalanul. Nap mint nap próbálom egyre több szóra tanítani. Imádja a zenét is, az új lemezem dalait is sokszor hallja, hiszen most egyfolytában azokat éneklem, de mindenre táncol, a kedvence a Despacito. A latin zenére rögtön riszálni kezdi magát" - árulta el a 35 éves énekesnő.

Reszkessetek, betörők! nélkül telhet az idei karácsonyhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-reszkessetek-betorok-nelkul-telhet-az-idei-karacsony.htmlIdén Reszkessetek, betörők! nélkül maradhatnak a magyar rajongók, legalábbis, ami a tévéműsort illeti: egyelőre ugyanis úgy tűnik, egyetlen csatorna sem tűzi műsorára a filmet. TV + Sztárok--Dopeman édesapjáról: a karácsonyt már együtt fogjuk ünnepelnihttp://www.life.hu/drlife/20171208-dopeman-edesapjarol-a-karacsonyt-mar-egyutt-fogjuk-unnepelni.htmlNehéz időszak áll Dopeman háta mögött: húga beteg, ráadásul november végén az édesapja is stroke-ot kapott. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoÚjra babát vár Farkasházi Rékahttp://www.life.hu/csalad/20171208-40-evesen-ujra-babat-var-farkashazi-reka.htmlHarmadik gyermekét várja Farkasházi Réka, a gyönyörű színésznő blogján jelentett be a gólyahírt. Család--Hujber Feri meztelen fenekével keltett feltűnést - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-hujber-feri-meztelen-fenekevel-keltett-feltunest-video.htmlMegjelent a Valami Amerika 3 előzetese, amelyből kiderül, milyen bonyodalmakba keverednek ezúttal a testvérek, a szemfülesek pedig még Hujber Feri meztelen fenekét is felfedezhetik a videóban. TV + Sztárok--Tatár Csilla munka nélkül maradthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-tatar-csilla-musorvezeto-munka-nelkul-maradt.htmlÚgy tűnik, egyelőre munka nélkül marad Tatár Csilla, jövőre ugyanis nem ő vezeti A Dal című műsort. TV + SztárokOrigoForrnak az indulatok VV Fanni állítólagos gyilkosának Facebook profiljánhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-forrnak-az-indulatok-vv-fanni-allitolagos-gyilkosanak-facebookjan.htmlForrnak az indulatok VV Fanni állítólagos gyilkosának Facebook oldalán: a felhasználóknak sikerült őt beazonosítani és elindult a nyomdafestéket nem tűrő kommentcunami. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.