Ilyen lehet Csobot Adél és Istenes Bence esküvője

Forrás: Instagram -
esküvő Csobot Adél hagyományok Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár egyelőre a pontos időpont nem ismert, várhatóan hamarosan összeházasodik Csobot Adél és Istenes Bence. De vajon hogyan is néz majd ki a nagy nap?

Talán evidensnek tűnhet, hogy Csobot Adél és Istenes Bence a magyar hagyományok szerint kel egybe, ám ez korántsem ennyire egyértelmű, az énekesnő ugyanis Erdélyből származik, jelenleg pedig Németországban él vőlegényével és kisfiával, Nátánnal. A Best magazin összeszedett néhány esküvői tradíciót az adott országokból, amelyek esetleg megelevenedhetnek a pár lagziján is. Nézzük ezeket!

Istenes Bence és Csobot Adél már az esküvőre készül Forrás: Instagram

Amennyiben a német hagyományokat követik, akkor a lagzijuk akár 3 napig is tarthat. Klasszikus német szokás, hogy a templomból kifelé az ifjú férj rálép a menyasszony ruhájára, jelezve ezzel, hogy ő az úr a házban. Ezután azonban a feleség is rálép párja cipőjére, mondván, ő ezzel nem ért egyet.

Ha erdélyi szokások szerint mondják ki a boldogító igent, akkor a sütés-főzés már egy héttel a nagy nap előtt elkezdődhet. Nagy családi vacsorákkal telnek az utolsó napok, de a lakoma természetesen a lagzin sem maradhat el, ilyenkor a fő fogás a töltött káposzta.

Ennyire cuki Péter Szabó Szilvi kislánya - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-ennyire-cuki-peter-szabo-szilvi-kislanya-foto.htmlMár egyéves múlt Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma, aki már azt is ki tudja mondani, hogy „mama" és „baba", totyog, sőt, a latin zenére még riszál is! TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoReszkessetek, betörők! nélkül telhet az idei karácsonyhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-reszkessetek-betorok-nelkul-telhet-az-idei-karacsony.htmlIdén Reszkessetek, betörők! nélkül maradhatnak a magyar rajongók, legalábbis, ami a tévéműsort illeti: egyelőre ugyanis úgy tűnik, egyetlen csatorna sem tűzi műsorára a filmet. TV + Sztárok--Dopeman édesapjáról: a karácsonyt már együtt fogjuk ünnepelnihttp://www.life.hu/drlife/20171208-dopeman-edesapjarol-a-karacsonyt-mar-egyutt-fogjuk-unnepelni.htmlNehéz időszak áll Dopeman háta mögött: húga beteg, ráadásul november végén az édesapja is stroke-ot kapott. Dr. LifeFotó: Hirling Bálint - OrigoÚjra babát vár Farkasházi Rékahttp://www.life.hu/csalad/20171208-40-evesen-ujra-babat-var-farkashazi-reka.htmlHarmadik gyermekét várja Farkasházi Réka, a gyönyörű színésznő blogján jelentett be a gólyahírt. Család--Hujber Feri meztelen fenekével keltett feltűnést - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-hujber-feri-meztelen-fenekevel-keltett-feltunest-video.htmlMegjelent a Valami Amerika 3 előzetese, amelyből kiderül, milyen bonyodalmakba keverednek ezúttal a testvérek, a szemfülesek pedig még Hujber Feri meztelen fenekét is felfedezhetik a videóban. TV + Sztárok--Tatár Csilla munka nélkül maradthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-tatar-csilla-musorvezeto-munka-nelkul-maradt.htmlÚgy tűnik, egyelőre munka nélkül marad Tatár Csilla, jövőre ugyanis nem ő vezeti A Dal című műsort. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.