Kis Grófo megszólalt az autóbalesetéről

Forrás: Pozsonyi Roland -
Kis Grófo kamion autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo autója két kamionnal ütközött össze Tatabánya térségében, sokáig nem lehetett tudni, hogy megsérült-e valaki a balesetben. A mulatós sztár azonban nem hagyta sokáig kétségben a rajongóit, gyorsan üzent nekik a közösségi oldalán. 

Kis Grófo csütörtökön, azaz december 7-én délelőtt szenvedett komoly autóbalesetet, kocsija két kamionnal ütközött össze. A rendőrségi tájékoztatás szerint egy ember súlyosan, kettő könnyebben sérült a karambol során, de nem lehetett tudni, hogy kiknek esett baja, éppen ezért Kis Grófo rajongói nagyon aggódtak a zenészért, de szerencsére mint kiderült, valójában senkinek nem esett bántódása.

Kis Grófo megszólalt az autóbalesetéről Forrás: Pozsonyi Roland

"

a Grófóék mögött lévő kamion gázt adott, és betolta a zenész autóját az előttük álló hatalmas kamion alá.

Blikknek
Grófo egy zenésztársával együtt utazott az autóban. A baleset után még hosszan egyeztetniük kellett a rendőrséggel és a helyszínen lévő hatóságokkal, de néhány óra alatt végeztek a papírmunkával az út szélén. Senkinek nem esett komoly baja az ijedségen kívül, szerencsére épségben megúszták az esetet"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.