Pécsi Ildikó nem akarja felhívni az unokáját

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pécsi Ildikó család per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó unokája először szólalt meg: Csabát egyáltalán nem érdekli ez a családon belüli civakodás. 

5 éve tart már a pereskedés Pártos Csilla és a volt férje, illetve az exe édesanyja, Pécsi Ildikó között. Azt még mindig nem tudni, hogy mikor és hogyan fog véget érni a persorozat, de az biztos, hogy senkinek sem tesz jót ez az áldatlan állapot: Pártos Csilla autoimmunbetegséggel küzd, és Pécsi Ildikó is egyre többször betegeskedik az elképesztő pszichikai nyomás hatására.

Egyetlen ember van a családban, aki teljesen elhatárolódik a folyamatos perpatvartól, ez pedig a Kossuth-díjas színésznő unokája, a ma már 19 éves Csaba. A fiatal férfi még gyerek volt, mikor a szülei válni kezdtek, és akkoriban még irigylésreméltó viszonya volt a híres nagymamájával. Most viszont odáig romlott a dolog, hogy 4 éve nem beszéltek egymással.

Pécsi Ildikó nem akar újabb érzelmi hullámvasutakba keveredni Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mint kiderült, egyáltalán nem olvas újságot és a tárgyalásokon történt eseményekről sem tud. Szándékosan szeretné elszigetelni magát ettől a helyzettől. Csaba azt vallotta: elfogytak az érzelmei Pécsi Ildikóval szemben, de ha a nagymama mégis felhívná, hogy találkozzanak, szívesen meglátogatná. A feltevésre a híresség is reagált:

"Erre az a válaszom, hogy nincs válaszom! Tartom magam ahhoz, amit eddig is mondtam." - mondta Ildikó, aki sem Csillára, sem az unokájára nem akar emlékezni. Elmondása szerint már így is eléggé tönkrement az elmúlt években, és attól tart, nem élné túl, ha újra belekeveredne egy érzelmi hullámvasútba. - írta meg a Ripost.

Celeb vagyok, ments ki innen: Pumped Gabo teljesen levetkőzötthttp://www.life.hu/sztarok/20171208-celeb-vagyok-ments-ki-innen-pumped-gabo-teljesen-levetkozott.htmlPumped Gabo mint tudjuk, nem szégyenlős, így csak idő kérdése volt, hogy mikor dobja le a textilt a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben. Elérkezett ez a pillanat is, pucér testével sikerült lesokkolnia a sztárokat. TV + SztárokOrigoReszkessetek, betörők! nélkül telhet az idei karácsonyhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-reszkessetek-betorok-nelkul-telhet-az-idei-karacsony.htmlIdén Reszkessetek, betörők! nélkül maradhatnak a magyar rajongók, legalábbis, ami a tévéműsort illeti: egyelőre ugyanis úgy tűnik, egyetlen csatorna sem tűzi műsorára a filmet. TV + Sztárok--Anikó és Aurelio nyilatkoztak kapcsolatukról: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-aniko-es-aurelio-nyilatkoztak-kapcsolatukrol-video.htmlMindenkit megdöbbentett Nádai Anikó és VV Aurélio, amikor bejelentették, hogy egy párt alkotnak. Tudják, hogy sok támadást fognak kapni, de ők szeretik egymást. TV + SztárokOrigoGáspár Győző bútorait senki nem vette meg az árverésenhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-gaspar-gyozo-butorait-senki-nem-vette-meg-az-arveresen.htmlGyőzike ellen adócsalás miatt indult eljárás, aminek következtében ingóságait lefoglalták, és árverésre jegyezték elő. Az aukción azonban senki nem jelent meg, egy lélek se akarta megvenni a bútorait. TV + Sztárok--Hujber Feri meztelen fenekével keltett feltűnést - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-hujber-feri-meztelen-fenekevel-keltett-feltunest-video.htmlMegjelent a Valami Amerika 3 előzetese, amelyből kiderül, milyen bonyodalmakba keverednek ezúttal a testvérek, a szemfülesek pedig még Hujber Feri meztelen fenekét is felfedezhetik a videóban. TV + Sztárok--Szikora Róbert nem örül annak, hogy Tóth Andi szerepel a Celeb vagyok, ments ki innen!-benhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-szikora-robert-nem-orul-annak-hogy-toth-andi-celebkedik.htmlAz énekesnő egykori mentora, Szikora Róbert szerint nem való egy művésznek a celebkedés: kirázza a hideg, amikor meglátja Tóth Andit bogarak között szenvedni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.