Vujity Tvrtko a Facebookon osztotta ki VV Fanni gyalázóit

gyilkosság Vujity Tvrtko nyomozás VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több ismerős-ismeretlen szólal meg és mondja el véleményét VV Fanni halálának ügyében, ezúttal Vujity Tvrtko tett ki Facebookjára egy bejegyzést, amelyben helyre teszi azokat, akik az egykori villalakót bántják.

Tart a nyomozás: a legutóbbi információk szerint VV Fanni holttestét immár a veszprémi erdőben keresik a rendőrök, feltételezett gyilkosát, B. Lászlót pedig előzetes letartóztatásba helyezték. Mindenkinek van véleménye az ügyről: viták folynak a Facebookon, a felhasználók az állítólagos elkövető oldalára írnak fenyegető üzeneteket, és most Vujity Tvrtko is megszólalt: megvédi VV Fannit azoktól, akik bántják, gyalázzák őt.

Nagy valószínűséggel megöltek egy fiatal lányt. Teljesen mindegy, hogy káromkodott-e egy tévéműsorban vagy sem, jól, esetleg valakik szerint rosszul viselkedett-e egy show-ban.

Hiszem, hogy egy ekkora tragédia idején, amikor egy ennyire fiatal élet erőszakos véget ér, nem szidhatja, nem okolhatja vagy gyalázhatja az áldozatot senki. Hiszem, hogy most semmi másnak nincs helye csak a gyásznak, emlékezésnek, az ismeretlenek számára pedig az együttérzésnek vagy a néma csöndnek." – írja Tvrtko a közösségi oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.