VV Fanni holttestét egy veszprémi erdőben is keresi a rendőrség

Forrás: Facebook/ VV Fanni -
gyilkosság Való Világ prostitució VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint azt a Life.hu is megírta, VV Fanninak november 20-án nyoma veszett. Hosszú napokig keresték őt a hatóság emberei, ám úgy tűnik, a fiatal lány már nincs életben, így holttestét kutatja a rendőrség.

Eddig arról szóltak a hírek, hogy VV Fanni holttestét a Dunába dobhatta az a férfi, aki állítólag szerelmes volt a fiatal lányba és amikor az szakítani akart vele, inkább megölte. A férfit,B. Lászlót előzetes letartóztatásba helyezték. Ügyvédje szerint védence elmondta a rendőröknek, hogy valóban szerelmi viszony fűzte az egykori villalakóhoz, ám a gyilkosságot továbbra is tagadja.

VV Fanni testét már nem a Dunában keresik Forrás: Facebook/ VV Fanni

A jelek szerint azonban egy veszprémi hatalmas erdős területre vezetnek a gyanúsított autójának GPS koordinátái, így itt is keresik a fiatal lányt, egyes jelek szerint a férfi itt áshatta el Fanni holttestét - írta meg a Bors.

"A rendőrség 0–24-ben nyomoz Fanni holtteste után, amit nagy valószínűséggel elásott a gyilkosa, így mivel óriási, nagyvadas területről van szó, az is elképzelhető, hogy sosem kerül elő a 24 éves lány teste" - mondta a lapnak egy informátor.

Bérelhető szexbörtön: videóhttp://www.life.hu/intim/20171203-berelheto-szexborton-video.htmlBárki bezárhatja magát néhány órára ebbe az elképesztő szexbörtönbe - innen akkor szabadulsz, amikor kedved van hozzá.Intim--Mesélj fejből – Több szempontból is jobb, mintha könyvből tennédhttp://www.life.hu/csalad/20171207-meselj-fejbol-esti-mese-mesekonyv-nelkul.htmlA gyerekek szeretik a visszatérő meséket, mivel ez is egyfajta biztos pont az életükben. Hiába hallották már százszor, ugyanolyan élvezettek hallgatják. Ám van annak valamilyen különleges varázsa, amikor ők választhatnak szereplőt, amikor ők adhatják meg az alapsztorit. A fejből mesélés több szempontból is jobb, és több változata létezik. CsaládOrigo35 éves lett a villantások nagyasszonya, Nicki Minajhttp://www.life.hu/trend/20171112-35-eves-lett-nicki-minaj.htmlMa ünnepli 35. születésnapját Nicki Minaj, aki nagy hódolója a latexruháknak és a villantásnak. Melyik különleges ruháját viselnéd, és melyiket ásnád el inkább a kertben? Szavazd meg! TrendOrigoSzabó Zsófi betekintést engedett lakásukba: fotóhttp://www.life.hu/otthon/20171207-szabo-zsofi-betekintest-engedett-lakasukba.htmlSzabó Zsófinak nagyon zsúfolt és újdonságokkal teli ez az időszak, legfőképp azért, mert megszületett a kisfia, de az otthonukba is csak nemrég sikerült beköltözni. Most megmutatta új házuk egy szegletét. OtthonOrigoPártos Csilla szülinapi bulijában ismeretlen férfival csókolózotthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-partos-csilla-szulinapi-bulijaban-ismeretlen-ferfival-csokolozott.htmlPártos Csilla kiengedte egy kicsit a gőzt saját szülinapi buliján, ami annyira jól sikerült, hogy még egy férfival is összemelegedett. TV + SztárokOrigoAutóbalesetet szenvedett Kis Grófo: két kamionnal ütközötthttp://www.life.hu/sztarok/20171207-autobalesetet-szenvedett-kis-grofo.htmlKis Grófo autója két kamionnal ütközött össze Tatabánya térségében. A körülmények egyelőre tisztázatlanok, ahogy az is, hogy ki sérült meg a balesetben. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.