Pintér Tibor élő adásban sírta el magát: megtudta, hogy kidobta itthon hagyott barátnője

Forrás: Pintér Tibor / Facebook -
Celeb vagyok ments ki innen elhagyás Pintér Tibor Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor hevesen udvarolt a dzsungelben Tóth Andinak. Ennek meg is lett a következménye, ugyanis itthon hagyott barátnője úgy döntött, befejezi a kettejük közti kapcsolatot, amit egy levélben tudatott a színésszel.

Tenya bár úgy költözött be a dzsungelbe, hogy otthon várja szerelme, ő mégsem tudta meghazudtolni magát és heves udvarlásba kezdett. Kiválasztottja a 19 éves énekesnő, Tóth Andi volt, akit még randizni is elhívott. Bár a fiatal sztár kedveli Tenyát, pasiként mégsem tud rá gondolni, így a közösen elköltött vacsorának nem lett romantikus befejezése. Természetesen a színész barátnője is végignézte a lovas színész ostromát, majd úgy döntött, kiteszi pasija szűrét.

Pintér Tibor Forrás: Pintér Tibor / Facebook

Tenyával egy levélben tudtatta döntését, amitől a sztár teljesen kiborult.

Most mit csináljak? Ő amúgy is túl jó hozzám. Én nem tudom megadni neki, ami egy nőnek jár! Féltem a saját őrületeimtől, baromságaimtól!" - reagált sírva a sztár, írta meg a Blikk.

Anger Zsolt beszólt a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor készítőinek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-anger-zsolt-beszolt-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musor-keszitoinek-video.htmlAnger Zsolt kiborult a napokig tartó eső miatt és keményen elmondta véleményét a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor készítőinek. TV + Sztárok--Radics Gigi nagyobb mellekre vágyik, vajon kés alá fekszik?http://www.life.hu/sztarok/20171209-radics-gigi-nagyobb-mellekre-vagyik.htmlRadics Gigi az ország egyik legszebb és legjobb hangú énekesnője, aki most elárulta, mit változtatna meg magán. TV + SztárokOrigoVV Fanni gyilkosáról egy ismert énekesnő is nyilatkozott: rossz érzése volthttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vv-fanni-gyilkosarol-egy-ismert-enekesno-is-nyilatkozott.htmlVV Fanni meggyilkolásával egy férfit gyanúsítanak, aki állítólag szerelmi viszonyban volt a lánnyal, akit szerelemféltésből ölhetett meg. A gyanúsított egykori barátnője is megszólalt. Szerinte a férfi nem lehet bűnös. Ám az ex unokatstvére, aki nem mellesleg egy híres énekesnő, másképp gondolja...TV + SztárokOrigoKasza Tibi felesége gyerekkori képet posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-kasza-tibi-felesege-gyerekkori-kepet-posztolt-foto.htmlKasza Tibi felesége ezúttal egy sosem látott gyerekkori fotót posztolt közösségi oldalára: durcásan ül nagyszülei és testvérei társaságában. TV + SztárokOrigoTóth Vera fekete estélyiben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171209-toth-vera-fekete-estelyiben-mutatta-meg-alakjat-foto.htmlTóth Vera már lázasan készül a karácsonyi koncetrjére, melyhez egy gyönyörű fekete ruhát választott. Trend--Kovács Dóri átlátszó felsőben jelent meg a Comet gálán: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171208-kovacs-dori-atlatszo-felsoben-jelent-meg-a-comet-galan-foto.htmlElkezdődött az idei Comet gála, ahol hazánk hírességei is tiszteletüket tették. Kovács Dóra, az egykori Éjjel-Nappal Budapest szereplő egy igen merész összeállítást választott a jeles eseményre. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.