Celeb vagyok ments ki innen pánik jégeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kíméli az időjárás a celebeket a dzsungelben. Hol az eső esik, hol pedig 45 fok van. Ezúttal a jég verte el őket.

Óriási pánikban tört ki a Celeb vagyok, ments ki innen csapata, amikor a dzsungelben hirtelen jégeső hullott alá. Hatalmas hőség után a semmiből csapott le rájuk a jég. A sztárok azt sem tudták, hová fussanak. Ijedtükben sikítoztak és össze-vissza futkároztak a tábor területén.

"Mindenre azt mondjuk, hogy számítottunk rá. Erre most tutira nem számítottunk! Ez az a pont,amire SENKI nem számított! Hogy diónyi nagyságú jégdarabok hullanak Dél-Afrikában." - mondta feldúltan Babett, írta meg a Blikk.

celeb vagyok Forrás: --

Chris Rea összeesett a színpadon koncert közbenhttp://www.life.hu/drlife/20171210-chris-rea-osszeesett-a-szinpadon.htmlKoncert közben lett rosszul és esett össze a világsztár, Chris Rea.Dr. LifeÚj szívet kapott az Eurovíziós Dalfesztivál idei győztese, Salvador Sobralhttp://www.life.hu/drlife/20171210-uj-szivet-kapott-az-eurovizios-dalfesztival-idei-gyoztese.htmlAz idei év Eurovíziós Dalfesztiváljának portugál győztese komoly szívbetegséggel küzdött. A 27 éves férfi a napokban szívátültetésen esett át.Dr. Life--Titokzatos nőt szeret Kozso: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-titokzatos-not-szeret-kozso-video.htmlLassan egy éve szerelmes Kozso, de nem tervezi bemutatni kedvesét a nyilvánosság előtt.TV + SztárokOrigoÖngyilkos lett a Manchester City egykori kapusának szerelmehttp://www.life.hu/news/20171210-ongyilkos-lett-a-manchester-city-egykori-kapusanak-parja.htmlÖngyilkos lett a Manchester City egykori kapusának kedvese. Nem tudta tovább elvilseni a betegsége okozta fájdalmat.News--Borbély Alexandra nyerte a legjobb európai filmszínésznőnek járó diíjathttp://www.life.hu/sztarok/20171210-borbely-alexandra-nyerte-a-legjobb-europai-filmszinesznonek-jaro-diijat.htmlA Testről és lélekről című film tarol a nemzetközi fesztiválokon. A 2018-as Oscar-gálára is ezt a filmet küldjük majd.TV + SztárokCicciolina elmesélte, hogyan veszítette el a szüzességét: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-cicciolina-elmeselte-hogyan-veszitette-el-a-szuzesseget-video.htmlCicciolina elmesélte a dzsungelben lévő lányoknak, hogyan veszítette el a szüzességét.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.