Candies Wanepoel nyilvánosan szoptatta kisbabáját, kilátszott a melle: fotó

candies wanepoel fotó nyilvános szoptatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű Victoria's Secret modell nyilvánosan szoptatta meg kisbabáját úgy, hogy közben kilátszott a melle teljesen.

Candies Wanepoel az egyik leghíresebb VS modell. Alakján még az sem látszik, hogy néhány hónapja hozta világra kisbabáját. A modell bizonyára megszokta már, hogy fehérneműben mutatkozik a világ előtt, így nem is túlságosan szégyenlős. Mi sem bizonytíja ezt jobban, mint az a szopatós fotó, amit magáról posztolt. A backstage-ben szoptatta gyerekét úgy, hogy kilógott a fél melle. Candies büszkén mosolygott a kamerába, egyáltalán nem zavarta, hogy megörökítik ezt a bensőséges pillanatot, sőt még közösségi oldalára is kitette a képet.

#mommy #candiceswanepoel

C A N S I E Q U E E N S (@cansiequeens) által megosztott bejegyzés,

Takács Nikolas nem fizette be a számláját, kikapcsolták a szolgáltatásthttp://www.life.hu/sztarok/20171210-takacs-nikolas-nem-fizette-be-a-szamlajat-kikapcsoltak-a-szolgaltatast.htmlTakács Nikolas nem fizetett be egy internetszámlát, ami miatt kikapcsolták a szolgáltatást. Hiába fizet mindent rendszeresen, egyetlen botlás miatt nagy bosszúság érte, ennek hangot is adott közösségi oldalán.TV + SztárokEljárást indított Stohl András ellen a NAVhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-eljarast-inditott-stohl-andras-ellen-a-nav-mar-megoldodott-a-dolog.htmlStohl András többedmagával vezetett egy céget, ami ellen eljárást indított a NAV. TV + SztárokOrigoNánási Pál le akarja vetkőztetni Tatár Csilláthttp://www.life.hu/sztarok/20171210-nanasi-pal-le-akarja-vetkoztetni-tatar-csillat-egy-fotozas-erejeig.htmlNánási Pál az ország egyik legjobb fotósa, aki számtalan gyönyörű nőt fotózott már a nyuszis magazinban meztelenül. Egyetlen nő maradt csupán, akit még nem sikerült lencsevégre kapnia, ő pedig nem más, mint Tatár Csilla.TV + Sztárok--Palvin Barbi megmutatta új barátját: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-palvin-barbi-megmutatta-uj-baratjat-foto.htmlPalvin Barbi egy cuki aranyos lány, aki nem mellesleg az ország egyik legismertebb nemzetközi modellje is. A közelmúltban azonban nem sikeres munkái, hanem sikeres hódításai miatt került a címlapokra. Ezúttal sem túl visszafogott fotót posztolt.TV + SztárokOrigoPintér Tibor pucér testét is megmutatta a dzsungelben: videóhttp://www.life.hu/intim/20171210-pinter-tibor-pucer-testet-is-megmutatta-a-dzsungelben-video.htmlPintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor miatt nagyon kigyúrta magát. Elképesztően büszke is szobor testére, ugyanis folyamatosan mutogatja magát. Ám ezúttal nem csak felül dobta le a textilt. IntimOrigoSzabó Zsófi 29 éve készült fotót posztolt magárólhttp://www.life.hu/csalad/20171209-szabo-zsofi-29-eve-keszult-fotot-posztolt-magarol-foto.htmlÉdesanyjával látható azon a fotón Szabó Zsófi, amit közösségi oldalára posztolt ki. A kép 29 évvel ezelőtt készült.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.