Nánási Pál le akarja vetkőztetni Tatár Csillát

Forrás: Instagram/csillatatar -
aktfotó Tatár Csilla Nánási Pál aktfotózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál az ország egyik legjobb fotósa, aki számtalan gyönyörű nőt fotózott már a nyuszis magazinban meztelenül. Egyetlen nő maradt csupán, akit még nem sikerült lencsevégre kapnia, ő pedig nem más, mint Tatár Csilla.

Nánási nem adja fel, a mai napig folyamatosan kérdezgeti Csillát, mikor dobja már le előtte a textilt. A csinos műsorvezető azonban nem akar kötélnek állni, maximum csak fehérneműben mutatkozik a nyilvánosság előtt.

Nánási Pál Fotó: M. Schmidt János/Origo

"Csilla nagyon jó csaj, nem kérdés, hogy szeretném meztelenül lefotózni. Még a Playboynál gyakorlatilag majdnem minden hónapban megkérdeztük, hogy levetkőzik-e végre. És azóta is bármikor találkozunk, minden alkalommal megkérdezem tőle, annak ellenére, hogy pontosan tudom a választ. Ez már egy visszatérő poén kettőnk között, bár egészen biztosan szép képeket tudnék róla készíteni" - mondta a fotós.

Tatár Csilla bikiniben Forrás: Instagram/csillatatar

Csilláról egyszer azért készült már Pali portfóliójába egy szép művészi fehérneműs sorozat.

"Azt az egy fotózást azért vállaltam el, mert a képek nem is a nyilvánosságnak, hanem Pali portfóliójába készültek, másrészt pedig nagyon szeretem a munkáit. Az elkészült képek sem feltétlenül az erotikáról szólnak, inkább művésziek. A fehérneműcég képei pedig egy kampány részeként készültek, így egyik fotósorozat sem szól öncélú magamutogatásról. Egyébként pedig a strandon sem láthatnak máshogy az emberek, mint ezeken a képeken" - magyarázta a műsorvezető, írta meg a Bors.

Liptai Claudia megmutatta szexi combjait: fotóhttp://www.life.hu/trend/20171210-liptai-claudia-megmutatta-szexi-combjait-foto.htmlLiptai Claudia szívesen mutatja meg gömbölyded formáit, ezúttal a combjai kerültek a fókuszba.Trend--Pintér Tibor pucér testét is megmutatta a dzsungelben: videóhttp://www.life.hu/intim/20171210-pinter-tibor-pucer-testet-is-megmutatta-a-dzsungelben-video.htmlPintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor miatt nagyon kigyúrta magát. Elképesztően büszke is szobor testére, ugyanis folyamatosan mutogatja magát. Ám ezúttal nem csak felül dobta le a textilt. IntimOrigoHavas Henrik sorsáról a napokban dönt majd az ATV, megszólalt a vezérigazgatóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-havas-henrik-sorsarol-a-napokban-dont-majd-az-atv.htmlHavas Henriket Molnár Anikó és Baukó Éva is zaklatással vádolta meg. A népszerű tévés sorsa az ATV-nél is megkérdőjeleződött emiatt, hamarosan döntenek róla, maradhat-e.TV + SztárokOrigoA Celeb vagyok, ments ki innen című műsorból Anger Zsolt távozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorbol-anger-zsolt-tavozott-video.htmlA Celeb vagyok, ments ki innen című műsorból ezúttal Anger Zsoltnak kellett távoznia.TV + Sztárok--Cseke Katinka és Pallavicini Zita távozott az Ázsia Expresszből: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-cseke-katinka-es-pallavicini-zita-tavozott-az-azsia-expresszbol-video.htmlAz Ázsia Expressz hamarosan a végéhez érkezik, 4 páros mérte össze erejét az utolsó hajszában: Cseke Katinka és Pallavicini Zita búcsúztak.TV + SztárokOrigoVecsei Miki arról mesélt, miért állt színésznek: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vecsei-miki-arrol-meselt-miert-allt-szinesznek-video.htmlVecsei Miki egy fiatal, tehetséges színész és nem mellesleg a lányok bálványa is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.