Rose McGowan keményen beszólt Alyssa Milanónak közösségi oldalán

Forrás: AFP/Frederick M. Brown -
#MeToo Alyssa Milano Rose McGowan botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harvey Weinstein zaklatási botránya miatt veszett össze a Bűbájos boszorkák két sztárja, Alyssa Milanos é Rose MGowan. 

"Hánynom kell tőled!"

- ezt írta Twitter oldalára Rose McGowan, amikor arról értesült, hogy Alyssa jó kapcsolatot ápol Harvey Weistein volt feleségével, aki akkor hagyta el a producert, amikor nyilvánosságra kerültek a zaklatási ügyek.

Rose McGowan nyilvánosan szólt be Forrás: AFP/Frederick M. Brown

Állítólag a feleség mindent tudott arról, mit művelt férje a színésznőkkel, sőt szemet is hunyt felette, ugyanis ő is profitált annak tetteiből. Állítólag Weinstein megzsarolta a színésznőket, hogy ha nem viselik a felesége által kreált ruhakölteményeket, akkor ellehetetleníti őket. A pletykák szerint senki sem ismerte az asszony márkáját egészen addig, míg férjhez nem ment a neves filmes mogulhoz.

„Azt mondom, hogy Georgina Chapman vállalatát 100%-ból Weinstein pénzéből alapította. Senki sem tudta a divatvilágban, hogy ki ő, míg nem házasodott össze vele. Weinstein terrorizálta a nőket, hogy a felesége ruháit viseljék. Georgina nagyon jól tudta, hogy ki és mi ő és miért ment hozzá feleségül"- mondta Rose McGowan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.