színésznő Tatár Csilla Kovács Patrícia Eszenyi Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes vallomást tett az élete kapcsán Kovács Patrícia: intim titkokat is elárult Tatár Csillának. 

Tatár Csilla új műsorának köszönhetően a legnagyobb hazai sztárok életébe nyerhetünk bepillantást, sőt, Csilla még intim titkokról is kérdezgeti őket. Nemrég például Nánási Pálhoz látogatott el, aki saját magáról és Ördög Nóráról is bizony bevallott ezt-azt.

Most pedig Kovács Patrícia kapta meg a 34 kérdést. Csilla elmondása szerint Patrícia vagány és bevállalós, aki nem fél szembenézni bizonyos kérdésekkel.

Kovács Patrícia, Glamour-gála 2017 Fotó: Polyák Attila/Origo

Rezzenéstelen arccal mesélt arról a dologról, amit nagyon bán a múltja kapcsán, és azt is elmesélte, hogy mi az, amit a munkájában a legjobban utál. El árulta, hogy mitől tud egy csapásra szerelembe esni, és azt is, hogyan tudta meg, hogy anya lesz.

Eszenyi Enikő neve hallatán azonban egy kicsit megtorpant, és kereste a szavakat, de aztán elárulta, hogy mi áll a dolog hátterében:

"Hát, nagyon nagyon sok jó, és nagyon sok rossz dolog. Egy ilyen örök csalódás, hogy ez nekünk nem jött össze."

Ezért ment tönkre Kovács Patrícia házassága

Kovács Patrícia csaknem 10 évig volt együtt Gusztos Péterrel, egy közös gyermekük született és sajnos ez az örömteli esemény vezetett a kapcsolatuk megromlásához is. A színésznő szerint abban az időszakban nem figyeltek egymásra eléggé. Olvass tovább itt...

Verekedés, titkos viszony, emberrablás - a mexikói színészek legnagyobb botrányaihttp://www.life.hu/sztarok/20171115-a-mexikoi-szappanopera-sztarok-legnagyobb-botranyai.htmlA mexikói szappanoperák a 90-es évek óta árasztják el rózsaszín köddel a tévénézők agyát. A vak lány, az egyszer megbotló pap, az elhagyott árva lány és a gaz csábító története közben hajlamosok vagyunk elfelejteni, hogy színészeket látunk, akiknek legalább olyan nagy botrányaik vannak, mint hollywoodi kollégáiknak. TV + Sztárok--Fehérneműben pucsít Palvin Barbi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-fehernemuben-pucsit-palvin-barbi-foto.htmlKöztudott, hogy Palvin Barbi szeret szexi fotókat posztolni, de legutóbbi szelfije a szokásosnál is merészebb lett: a modell fehérneműben pucsítva néz a kamerába. TV + Sztárok--Molnár Anikó állítja, hogy vibrátort kapott Havas Henriktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-molnar-aniko-allitja-hogy-vibratort-kapott-havas-henriktol.htmlBaukó Éva után Molnár Anikó is azt állítja, hogy zaklatta Havas Henrik. Az egykori Nagy Ő elmondta, hogy egy alkalommal vibrátort ajándékozott neki a Tanár Úr. TV + SztárokOrigoKoltai Róbert elárulta, ki miatt lett színészhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-koltai-robert-elarulta-ki-miatt-lett-szinesz.htmlKoltai Róbert újabb díjat söpörhetett be a napokban, amelynek átvétele után elárulta, kinek a hatására választotta a színészi pályát. TV + SztárokOrigoFelfüggesztették Havas Henrikethttp://www.life.hu/sztarok/20171211-felfuggesztettek-havas-henriket-atv.htmlElőször Baukó Éva majd Molnár Anikó vádolta meg Havas Henriket azzal, hogy a múltban zaklatta őket. Pár napja pedig Vágó István is előállt, hogy Havas az ő feleségét is molesztálta.TV + SztárokOrigoBántalmazó édesapjáról mesélt Samantha Fox http://www.life.hu/sztarok/20171211-samantha-fox-oszinten-meselt-a-bantalmazo-edesapjarol.htmlDöbbenetes titkokat mesélt el a gyermekkorából Samantha Fox: agresszív édesapja mérgezte meg az életét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.