Előkerült a hét hónapja eltűnt magyar tinilány, B. Dominika

Forrás: AFP/Philippe Desmazes -
tini eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megkönnyebbülhet B. Dominika családja. Hét hónap után végre előkerült a lányuk, aki május 26-án tűnt el.

Dominika május 26-án a nevelőszülei engedélyével utazott Budapestre a barátjáthoz. Vasárnap délre kellett volna otthon lennie, de nem érkezett meg. A lány hét hónapig nem adott magáról életjelet. Rengetegen keresték az interneten és több lap is megmutatta a fotóját, hátha felismeri valaki. Pár nappal ezelőtt szerencsére megkerült Dominika, a rendőrségi körözés alapján találták meg.

Megtalálták az eltűnt kislányt - Képünk illusztráció Forrás: AFP/Philippe Desmazes

"Hajnali négy órakor fogták el a rendőrök Ráckevén, majd bevitték a rendőr-kapitányságra. Jelenleg pedig már a nevelőszüleinél tartózkodik Kőszegen. Tudta, hogy keresik, de nem akar beszélni a történtekről. A lényeg, hogy épségben hazatért és nem esett bántódása" - mondta a Borsnak a lány egyik hozzátartozója. Dominika biztonságban volt, az elmúlt hónapokban egy fiúval Hollandiában volt.

Meghalt a brazilok magyar származású színésznője, Eva Todorhttp://www.life.hu/kult/20171211-meghalt-a-brazilok-magyar-szarmazasu-szinesznoje-eva-todor.htmlMeghalt Eva Todor, a a brazil színházi világ híres dívája.Kult--Titokzatos telefonhívás után nyomoznak VV Fanni ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-titokzatos-telefonhivas-utan-nyomoznak-vv-fanni-ugyeben.htmlTovábbra sem találják a rendőrök VV Fanni, azaz Novozánszki Fanni holttestét, aki november 20-án tűnt el budapesti otthonából. Az ügyben letartóztatott férfi már vallomást tett, bűnrészességét bevalotta, de a gyilkosság elkövetését nem. A rendőrök most egy rejtélyes telefonhívást nyomoznak.TV + Sztárok--Megcsalta a férje a sikeres magyar színésznőt, Kovács Patríciáthttp://www.life.hu/sztarok/20171211-gusztos-peter-megcsalta-kovacs-patriciat.htmlNyár elején szakított Gusztos Péter és Kovács Patrícia. Gusztos most egy interjúban vallott a problémákról, és azt is elárulta, hogy az ő félrelépése volt az utolsó csepp a pohárban.TV + SztárokOrigoViharos széllel rekordközeli meleg érkezik a jövő hét elejénhttp://www.life.hu/news/20171211-viharos-szellel-rekordkozeli-meleg-erkezik-a-jovo-het-elejen.htmlViharos széllel érkezik a rekordközeli meleg a jövő hét első napjaiban - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat a honlapján. Az MTI-hez vasárnap eljuttatott országos, középtávú előrejelzés szerint a hét elején akár 18 fok is lehet, a hét második felében ismét lehűlés jön, havas eső, hó is eshet. News--Átadták az idei Nobel-díjakathttp://www.life.hu/kult/20171211-atadtak-az-idei-nobel-dijakat-2017.htmlÁtadták vasárnap Stockholmban és Olsóban az idei Nobel-díjakat a kitüntetetteknek. KultLagzi Lajcsi elárulta, milyen volt valójában Zámbó Jimmyhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-lagzi-lajcsi-elarulta-milyen-volt-valojaban-zambo-jimmy.htmlLagzi Lajcsi eddig soha nem hallott történeteket mondott el Zámbó Jimmyről, szerinte az énekesnek volt egy kevésbé szerethető oldala is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.