színésznő Meghan Markle viselkedés viselkedéselemző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, miért birizgálja folyamatosan a haját Meghan Markle: egy viselkedéselemző árulta el a cselekvés okát.

Ahogy azt már megírtuk, Meghan Markle már hivatalosan is Harry herceg jegyese, és jövő májusban meg is tartják a nagyszabású esküvőt. A hírek szerint igazi fényűző lagzira készülhetünk, de könnyen előfordulhat, hogy II. Erzsébet nem lesz jelen a nagy napon.

Így igyekszik leküzdeni a kényelmetlen érzést, amely a hírnévvel jár Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A 36 éves színésznő és Harry már nyilvánosan is megjelentek együtt, ám Meghan megszegte a királyi protokollt. Nem csoda ezek után, hogy a menyasszony állandóan izgul, erről pedig most egy viselkedéselemző is mesélt.

Ezért tapogatja folyamatosan a haját Meghan Markle Forrás: Getty Images

"Valaki a kezét tördeli, mások a karjukkal hadonásznak, és olyan is van, aki a száját harapdálja, mikor feszült vagy ideges" - kezdte Blanca Cobb, aki azt is elárulta, hogy szinte mindenkinek van egy sajátos pótcselekvése, amellyel próbálja leplezni a felgyülemlett feszültséget. Meghan folyamatos hajtapogatása is ennek a jele, ő ugyanis szinte minden nyilvános birizgálja a frizuráját - írta meg a Delish.

Verekedés, titkos viszony, emberrablás - a mexikói színészek legnagyobb botrányaihttp://www.life.hu/sztarok/20171115-a-mexikoi-szappanopera-sztarok-legnagyobb-botranyai.htmlA mexikói szappanoperák a 90-es évek óta árasztják el rózsaszín köddel a tévénézők agyát. A vak lány, az egyszer megbotló pap, az elhagyott árva lány és a gaz csábító története közben hajlamosok vagyunk elfelejteni, hogy színészeket látunk, akiknek legalább olyan nagy botrányaik vannak, mint hollywoodi kollégáiknak. TV + Sztárok--Fehérneműben pucsít Palvin Barbi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-fehernemuben-pucsit-palvin-barbi-foto.htmlKöztudott, hogy Palvin Barbi szeret szexi fotókat posztolni, de legutóbbi szelfije a szokásosnál is merészebb lett: a modell fehérneműben pucsítva néz a kamerába. TV + Sztárok--Molnár Anikó állítja, hogy vibrátort kapott Havas Henriktőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-molnar-aniko-allitja-hogy-vibratort-kapott-havas-henriktol.htmlBaukó Éva után Molnár Anikó is azt állítja, hogy zaklatta Havas Henrik. Az egykori Nagy Ő elmondta, hogy egy alkalommal vibrátort ajándékozott neki a Tanár Úr. TV + SztárokOrigoKoltai Róbert elárulta, ki miatt lett színészhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-koltai-robert-elarulta-ki-miatt-lett-szinesz.htmlKoltai Róbert újabb díjat söpörhetett be a napokban, amelynek átvétele után elárulta, kinek a hatására választotta a színészi pályát. TV + SztárokOrigoFelfüggesztették Havas Henrikethttp://www.life.hu/sztarok/20171211-felfuggesztettek-havas-henriket-atv.htmlElőször Baukó Éva majd Molnár Anikó vádolta meg Havas Henriket azzal, hogy a múltban zaklatta őket. Pár napja pedig Vágó István is előállt, hogy Havas az ő feleségét is molesztálta.TV + SztárokOrigoFülöp herceget okolják Cecília hercegnő haláláért http://www.life.hu/sztarok/20171211-fulop-herceget-okoljak-a-novere-halalaert.htmlDöbbenetes dolgok kerültek napvilágra a királyi család életével foglalkozó sorozat egyik epizódjából: állítólag Fülöp herceget okolják a nővére haláláért. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.