Gyerekkori fotón fedezte fel szerelmét a menyasszony, Verona Koliqi

Forrás: Instagram/veronavanity -
fotó szerelem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően romantikus szerelmi történet hódította meg az internetet: a menyasszony gyerekkori fotóján fedezte fel vőlegényét. Nincsenek véletlenek.

A tengerparti fotókat lehetetlenség úgy elkészíteni, hogy ne legyenek rajta ismeretlen emberek, ez most Verona Koliqi szerencséje, így lett ugyanis szerelmének története olyan hihetetlenül romantikus. Verona körülbelül 10 éves korában volt Montenegróban egy családi nyaraláson, ahol készült róla egy fotó rokonai körében, de persze nemcsak ők vannak a képen, hanem egy ismeretlen kisfiú is: ő lett később Verona vőlegénye, bár akkor még nem tudták, hogy a másik a világon van.

Gyerekkori fotón fedezte fel szerelmét a menyasszony Forrás: Instagram/veronavanity

A menyasszony és a vőlegény teljesen véletlenül kedzték el nézegetni a gyerekkori képeket, ekkor fedezte fel Mirand Buzak, hogy bizony ő az az ismeretlen kisfiú a fotón. A család és a pár hosszasan vizsgálat a képet és igyekeztek feleleveníteni a történteket, végül pedig arra jutottak, hogy valóban Mirand van a felvételen.

Előkerült a hét hónapja eltűnt magyar tinilány, B. Dominikahttp://www.life.hu/news/20171211-elokerult-a-het-honapja-eltunt-magyar-tinilany-b-dominika.htmlVégre megkönnyebbülhet B. Dominika családja. Hét hónap után végre előkerült a lányuk, aki május 26-án tűnt el. News--Egy őzike besétált a közértbe vásárolni: videóhttp://www.life.hu/news/20171210-ozike-setalgatott-az-aldiban.htmlBambi eltévedt és besétált egy közértbe vásárolni. Ez nem egy új animációs film, ez a valóság. News--Végre fehér lesz a karácsony? Eláruljuk!http://www.life.hu/news/20171210-lesz-e-havazas-karacsonykor.htmlAz időjárás előrejelzésekből már kiderül, hogy lesz-e fehér karácsonyunk idén. Fogunk-e látni hópelyheket, amikor szenteste kicsomagoljuk az ajándékokat? Eláruljuk! News--Németh Lajos szerint eddig tart a télhttp://www.life.hu/news/20171207-nemeth-lajos-szerint-eddig-tart-a-tel-nem-lehet-elore-tudni.htmlNémeth Lajost a FEM Café műsorvezetői kérdezték a jelenlegi és az elkövetkező hónapokban várható időjárásról. A meteorológus korrekt választ adott. News--Így használják a pasik a vécét http://www.life.hu/news/20171206-kiderult-hogyan-hasznaljak-a-pasik-a-vecet.htmlElképesztő, de valóban nagyon sokan vannak még, akik nem tudják hogyan is kellene helyesen használni a vécét. íme néhány vallomás, ami bizony eléggé rossz fényben tünteti fel az urakat. NewsThinkstockEgy ír faluban minden férfinak merevedése van (18+)http://www.life.hu/news/20171205-egy-ir-faluban-minden-ferfinak-merevedese-van.htmlIngyen kapják a szerelmi vágyat fokozó gyógyszert egy ír falucska lakói, ugyanis már egy évtizede működik ott a Viagrát gyártó üzem. A helyiek azt állítják, hogy a levegő beszippantása elég ahhoz, hogy hasson a szer, és már a kutyák is merevedéssel járkálnak a faluban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.