Lilu hamburgerrel díszíti a karácsonyfát: fotó

dísz hamburger Lilu karácsonyfa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lilu is készül a karácsonyra, de nem hétköznapi díszekkel ékesíti a fáját: hamburger és hot dog is lesz a fenyőfán.

A sztárok is elkezdték a karácsonyi készülődést, sorra mutatják meg a közösségi oldalaikon, hogy hogy haladnak a díszítéssel. A legtöbben a klasszikus stílust követik, de nem Lilu. Az ő fája idén nagyon rendhagyó lesz, egyben az egyik legabszurdabb.

Lilu hamburgerrel díszíti a karácsonyfát? Forrás: Instagram/Lilugram

A hagyományos gömbök, csillagok és szaloncukor helyett ugyanis ő hamburgerekkel és hot dogokkal készül feldobni a fáját, erről az Instagram-sztorijában mutatott képet a műsorvezető. Ha tényleg ezekkel a díszekkel ékesíti fel a fenyőfát, akkor az övé lesz a legegyedibb idén.

Fehérneműben pucsít Palvin Barbi - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-fehernemuben-pucsit-palvin-barbi-foto.htmlKöztudott, hogy Palvin Barbi szeret szexi fotókat posztolni, de legutóbbi szelfije a szokásosnál is merészebb lett: a modell fehérneműben pucsítva néz a kamerába. TV + Sztárok--Koltai Róbert elárulta, ki miatt lett színészhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-koltai-robert-elarulta-ki-miatt-lett-szinesz.htmlKoltai Róbert újabb díjat söpörhetett be a napokban, amelynek átvétele után elárulta, kinek a hatására választotta a színészi pályát. TV + SztárokOrigoFülöp herceget okolják Cecília hercegnő haláláért http://www.life.hu/sztarok/20171211-fulop-herceget-okoljak-a-novere-halalaert.htmlDöbbenetes dolgok kerültek napvilágra a királyi család életével foglalkozó sorozat egyik epizódjából: állítólag Fülöp herceget okolják a nővére haláláért. TV + Sztárok--Ilyen gyönyörű húga van Kiss Ramónának - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-ilyen-gyonyoru-huga-van-kiss-ramonanak-fotok.htmlKevesen tudják, hogy a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorvezetőjének, Kiss Ramónának van egy kishúga. Debóra immár 23 éves és gyönyörű. TV + Sztárok--Tóth Andi is kiesett a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-toth-andi-is-kiesett-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorbol.htmlHercezg Zoli, Anger Zsolt és Pintér Tenya után ma este Tóth Andi számára is véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor. TV + Sztárok--Bepánikoltak a celebek a dzsungelben, kitört a jégesőhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-bepanikoltak-a-celebek-a-dzsungelben-kitort-a-jegeso.htmlNem kíméli az időjárás a celebeket a dzsungelben. Hol az eső esik, hol pedig 45 fok van. Ezúttal a jég verte el őket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.