Így mulattak az ATV sztárjai a karácsonyi bulin: fotó

Forrás: Instagram/Hajdú Péter -
buli karácsony fotó ATV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ATV megtartotta a karácsony előtti buliját, ahol mindenki tiszteletét tette, aki a csatorna körül mozog. Hatalmas partit csaptak: Hajdú Péter és Schobert Norbert együtt mulatott.

A Havas Henrik körüli botrányok ellenére az ATV hatalmas bulit csapott a dolgozóinak karácsony előtt, ahol természetesen mindenki tiszteletét tette, aki mostanában a csatorna körül mozog. Schobert Norbi és Hajdú Péter sem hiányzott természetesen, de rajtuk kívül még Sváby András is ott volt, és persze Bochkor Gábor sem maradt ki a mulatozásból.

Így mulattak az ATV sztárjai a karácsonyi bulin Forrás: Instagram/Hajdú Péter

A jó hangulatú bulit persze fotókon is megörökítették, Schobert Norbi és Hajdú Péter is készített pár közös szelfit. Norbién természetesen Réka is ott volt a csapatban, Péter viszont inkább a férfiakra koncentrált.

Kulcsár Edina és Csuti legfurcsább szerelése: sietve kepkodták magukra a ruhákathttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kulcsar-edina-es-csuti-sietve-kepkodtak-magukra-a-ruhakat.htmlKulcsár Edina és Csuti mással voltak elfoglalva az öltözködés helyett, így az utolsó pillanatban már csak szedett-vedett ruhákat tudtak magukra kapni: a végeredmény nem lett túl előnyös. TV + SztárokOrigoKis Grófo autóbalesetéről nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kis-grofo-autobaleseterol-nyilatkozott.htmlKis Grófo a múlt héten szenvedett komoly autóbalesetet: autójával két kamionnak ütközött. Azóta rengeteg valótlanság jelent meg a karambolról, ezért a mulatóssztár most itszta vizet öntött a pohárba. TV + Sztárok--Megmutatta új szerelmét Hujber Feri exe, Khell Cynthiahttp://www.life.hu/sztarok/20171212-megmutatta-uj-szerelmet-hujber-feri-exe-khell-cynthia.htmlMint ismeretes, Hujber Feri exének, Cynthiának új szerelme lett, végre boldog, harmonikus kapcsolatban élhet, örömét pedig nem tartotta magában: Facebookon már meg is mutatta, ki az új választottja. TV + Sztárok--Sztárok, akik királyi családba házasodtak: Olivia Wilde-tól Jamie Lee Curtis-ighttp://www.life.hu/sztarok/20171211-sztarok-akik-kiralyi-csaladba-hazasodtak.htmlMeghan Markle mesebeli története után összeszedtük, kik azok a hírességek, akiknek szintén sikerült jó helyre házasodniuk. A.J. Langer, Jamie Lee Curtis vagy éppen Oivia Wild is azon szerencsések közé tartoztak, akiknek sikerült házasság útján bekerülniük egy királyi családba. TV + SztárokOrigoLilu hamburgerrel díszíti a karácsonyfát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-lilu-hamburgerrel-disziti-a-karacsonyfat-foto.htmlLilu is készül a karácsonyra, de nem hétköznapi díszekkel ékesíti a fáját: hamburger és hot dog is lesz a fenyőfán. TV + SztárokOrigoLilu hamburgerrel díszíti a karácsonyfát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-lilu-hamburgerrel-disziti-a-karacsonyfat-foto.htmlLilu is készül a karácsonyra, de nem hétköznapi díszekkel ékesíti a fáját: hamburger és hot dog is lesz a fenyőfán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.