Celeb vagyok ments ki innen Pintér Tibor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibort nem várta kedvese a reptéren: érettségire készül.

Mint azt a Life.hu megírta, Pintér Tibor kedvese levélben írta meg a színésznek, hogy szakít vele, amiért Tóth Andinak udvarolt a dzsungelben.

Tenya akkor könnyekben tört ki, bevallotta Babettnek, hogy igazából ő nem képes a szerelmi kapcsolatok megtartására. A Blikk a reptéren készített interjút a sztárral, aki már sokkal pozitívabb volt mint az elutazása előtt. Elárulta, hogy a dzsungelből való kiesése után azonnal felhívta szerelmét, aki nem dobta ki végleg, kész megbocsátani a hűtlenkedését.

Pintér Tibor Forrás: Pintér Tibor / Facebook

"Frida még a barátnőm, ezt biztosan kijelenthetem! Amikor megkaptam Frida levelét, akkor teljesen összetörtem. Igazából akkor jöttem rá, hogyan is éltem eddig. Itt van Frida, aki nagyon szeret, és mégsem tudom úgy megélni ezt a szerelmet, ahogyan szeretném. De nagyon hálás vagyok neki, mert miután kiestem, beszéltünk, és azt mondta, hogy kész megbocsátani. Leülünk és átbeszélünk mindent, elmagyarázom neki, hogy mi miért történt, és remélem, ettől csak még erősebbek leszünk" - ecsetelte Tenya.

"A hét végén leülünk majd Tibivel, és mindent átbeszélünk. Szeretem őt, ezért is hallgatom meg, hogy miért történt mindez.

Már nagyon várom, hogy lássam"

- mondta el a lány a lap megkeresésére.

Frida jelenleg az érettségire készül, ezért nem tudott kimenni Tibi elé a reptérre, helyette azonban lánya, Janka várta a fáradt celebet.

Tóth Andi is kiesett a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-toth-andi-is-kiesett-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-cimu-musorbol.htmlHercezg Zoli, Anger Zsolt és Pintér Tenya után ma este Tóth Andi számára is véget ért a Celeb vagyok, ments ki innen című műsor. TV + Sztárok--Havas Henrik Vágó István feleségét is zaklatta, a tévés mesélt a történtekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171210-havas-henrik-vago-istvan-feleseget-is-zaklatta.htmlHavas Henriket Molnár Anikó és Baukó Éva után Vágó István is zaklatással vádolja. Mi lesz még itt? TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huCeleb vagyok, ments ki innen! - Lukács Miklós távozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171211-celeb-vagyok-ments-ki-innen-lukacs-miklos-tavozott.htmlFogynak a játékosok a Celeb vagyok, ment ki innen! című szuperprodukcióból. Ma is távozott valaki a dzsungelből.TV + Sztárok--Verekedés, titkos viszony, emberrablás - a mexikói színészek legnagyobb botrányaihttp://www.life.hu/sztarok/20171115-a-mexikoi-szappanopera-sztarok-legnagyobb-botranyai.htmlA mexikói szappanoperák a 90-es évek óta árasztják el rózsaszín köddel a tévénézők agyát. A vak lány, az egyszer megbotló pap, az elhagyott árva lány és a gaz csábító története közben hajlamosok vagyunk elfelejteni, hogy színészeket látunk, akiknek legalább olyan nagy botrányaik vannak, mint hollywoodi kollégáiknak. TV + Sztárok--Havas Henrik megszólalt a felfüggesztésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-havas-henrik-megszolalt-a-felfuggeszteserol-atv.htmlKörülbelül 45 percet tölött el Havas Henrik az ATV székházában, távozásakor röviden nyilatkozott a Blikk munkatársának a felfüggesztéséről és a zaklatás ügyei miatt indult vizsgálatról. TV + SztárokOrigoŐ a világ egyik leggyönyörűbb királynéja - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-o-a-vilag-egyik-leggyonyorubb-kiralyneja-fotok.htmlBár Európában kevésbé ismert, kétségtelenül a világ egyik legszebb uralkodónője Dzsecün Pema bhutáni királyné. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.