Teljesen felpüffedt ÉNB Alexa arca: fotó

Forrás: RTL Klub -
ÉNB Alexa Celeb vagyok, ments ki innen! arc RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dzsungelben az élet nem egyszerű, de úgy tűnik, hogy ÉNB Alexának a szokásos nehézségeken túl is van problémája: valamiért teljesen felpüffedt az arca. Mi történhetett vele?

Mostoha körülmények között kellett túlélniük a dzsungellétre vállalkozó celebeknek: a csillagos ég alatt aludtak, elverte őket az eső, és minden falat élelmiszerért meg kellett küzdeniük. A megpróbáltatásokat kevesen viselték jól, pedig úgy tűnik, hogy ezekből ÉNB Alexának még több jutott.

Teljesen felpüffedt ÉNB Alexa arca Forrás: RTL Klub

A celeb arca ugyanis valamiért nagyon felpüffedt, ráadásul nemcsak dagadt, de még lila foltok is éktelenkedtek rajta. A kérdés már csak az, hogy vajon mi történhetett? Lehet, hogy valamilyen allergia jött ki rajta, esetleg megsérült egy bátorságpróbán, vagy valaki miatt kisírta a szemét...

Valami tényleg nincs rendben Alexa arcával Forrás: RTL Klub
Így mulattak az ATV sztárjai a karácsonyi bulin: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-igy-mulattak-az-atv-sztarjai-a-karacsonyi-bulin-foto.htmlAz ATV megtartotta a karácsony előtti buliját, ahol mindenki tiszteletét tette, aki a csatorna körül mozog. Hatalmas partit csaptak: Hajdú Péter és Schobert Norbert együtt mulatott. TV + SztárokOrigoKulcsár Edina és Csuti legfurcsább szerelése: sietve kepkodták magukra a ruhákathttp://www.life.hu/sztarok/20171212-kulcsar-edina-es-csuti-sietve-kepkodtak-magukra-a-ruhakat.htmlKulcsár Edina és Csuti mással voltak elfoglalva az öltözködés helyett, így az utolsó pillanatban már csak szedett-vedett ruhákat tudtak magukra kapni: a végeredmény nem lett túl előnyös. TV + SztárokOrigoMegmutatta új szerelmét Hujber Feri exe, Khell Cynthiahttp://www.life.hu/sztarok/20171212-megmutatta-uj-szerelmet-hujber-feri-exe-khell-cynthia.htmlMint ismeretes, Hujber Feri exének, Cynthiának új szerelme lett, végre boldog, harmonikus kapcsolatban élhet, örömét pedig nem tartotta magában: Facebookon már meg is mutatta, ki az új választottja. TV + Sztárok--Lilu hamburgerrel díszíti a karácsonyfát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-lilu-hamburgerrel-disziti-a-karacsonyfat-foto.htmlLilu is készül a karácsonyra, de nem hétköznapi díszekkel ékesíti a fáját: hamburger és hot dog is lesz a fenyőfán. TV + SztárokOrigoPintér Tenya volt barátnője, Frida nyilatkozott a szakításrólhttp://www.life.hu/sztarok/20171211-pinter-tenya-volt-baratnoje-frida-nyilatkozott-a-szakitasrol.htmlPintér Tibor igazi hódítóként viselkedett a dzsungelben, aminek meg is lett az eredménye. Itthon hagyott barátnője egy ponton túl nem tűrte tovább Tenya viselkedését, és szakított a színésszel. Frida először nyilatkozott döntéséről. TV + SztárokOrigoPuskás Peti kamerákat szereltetett lakásába: megfigyeli barátnőjét a dzsungelbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-puskas-peti-kamerakat-szereltetett-lakasaba.htmlA dzsungelből is látja Puskás Peti, hogy mi folyik az otthonában, mert elutazása előtt bekameráztatta a lakását. Állítólag csak a kutya miatt... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.