Erre még nem volt példa: a királyi családdal karácsonyozhat Meghan Markle

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson -
karácsony királyi család Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A palota megerősítette: Meghan Markle is a királyi családdal karácsonyozik idén.

A hivatalos információk szerint Vilmos herceg és Katalin hercegné mellett Harry herceg és menyasszonya, Meghan Markle is a királyi család vidéki rezidenciáján, Sandringhamben tölti az ünnepeket.

Ez pedig azt jelenti, hogy az amerikai színésznő december 25-én ott lesz a királyi családdal az ünnepi templomi szertartásokon és a közös ebéden is. Érdekesség, hogy Meghan Markle az első, aki még a házasságkötés előtt, menyasszonyként részt vehet a hivatalos családi eseményeken, ezekre ugyanis Kate Middleton is csak feleségként kapott meghívást.

Harry herceg és Meghan Markle biztosan együtt karácsonyozik Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson
Baukó Éva Alekoszról: "Az én hátamon akar felkapaszkodni"http://www.life.hu/sztarok/20171213-bauko-eva-alekoszrol-az-en-hatamon-akar-felkapaszkodni.htmlAlekosz készített egy videót, amelyben azt boncolgatja, Baukó Éva miért pont most hozakodott elő a szexuális zaklatással. Úgy tűnik, az egykori villalakó, modell ezt nagyon zokon vette... TV + Sztárok--Kiakadt a cukiságmérő Horváth Éva plüssmackós babafotójátólhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-kiakadt-a-cukisagmero-horvath-eva-plussmacis-babafotojatol.htmlElképesztően aranyos fotót osztott meg kisfiáról Horváth Éva: a pici baba egy óriási plüssmaci karjaiban pihen. TV + SztárokOrigoVilágsztár akar lenni Kis Grófo 9 éves unokaöccsehttp://www.life.hu/sztarok/20171213-vilagsztar-akar-lenni-kis-grofo-9-eves-unokaoccse-video.htmlMár több mint 7 millióan látták Kis Grofó unokaöccsének, Enrikónak videóklipjét. A kisfiú bízik abban, hogy egyszer világsztár lesz. TV + Sztárok--Kabát Péter így biztatta a kecskét a dzsungelbenhttp://www.life.hu/sztarok/20171213--kabat-peter-igy-biztatta-a-kecsket-a-dzsungelben-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musornaban.htmlKét kecskét kaptak a Celeb vagyok, ments ki innen! játékosai, akik nem is akárhogyan biztatták az állatokat. TV + Sztárok--Havas Henriket megkérdezték Görög Zita zaklatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-havas-henriket-megkerdeztek-gorog-zita-zaklatasarol.htmlÉvekkel ezelőtt a Hal a tortánban viselkedett illetlenül Havas Henrik Görög Zitával: folyamatosan a combját simogatta. Most megkérdzeték a Tanár urat, mi a véleménye a felelvenített esetről. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBaukó Éva reagált Havas Henrik felfüggesztésérehttp://www.life.hu/sztarok/20171213-bauko-eva-reagalt-havas-henrik-felfuggesztesere-atv.htmlReagált Baukó Éva Havas Henrik felfüggesztésére: az egykori villalakó azt mondja, ezt csak magának köszönheti az újságíró. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.