Baukó Éva Alekoszról: "Az én hátamon akar felkapaszkodni"

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
Alekosz per szexuális zaklatás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alekosz készített egy videót, amelyben azt boncolgatja, Baukó Éva miért pont most hozakodott elő a szexuális zaklatással. Úgy tűnik, az egykori villalakó, modell ezt nagyon zokon vette...

Sokan vádolják Baukó Évát azzal, hogy csupán anyagi haszonszerzés miatt vádolta meg Havas Henriket szexuális zaklatással. A szépség most a TV2 Mokka című műsorában fejtette ki erről a véleményét.

„Drága, jó exbarátom, Alekosz csinált egy videót, amiben ő fejtegeti ezeket a dolgokat. Legalább most tudom tisztázni ezt a helyzetet. Egy: nem kaptam ezért pénzt. Kettő: Alekosz mindig is szeretett volna az én hátamon felkapaszkodva a bulvármédiában szerepelni. Ő bármire képes azért, hogy a médiában szerepeljen. Úgy állítja be, mintha én a barátja lennék. Imádja az összeesküvés elméleteket, és be fogom perelni ezért, amit most megcsinált velem." – nyilatkozta a műsorban Baukó Éva.

Állítják: drog hatása alatt ölhetett VV Fanni gyilkosahttp://www.life.hu/sztarok/20171213-drog-hatasa-alatt-olhetett-vv-fanni-gyilkosa.htmlAhogy már megírtuk, elfőfordulhat, hogy nem szerelmi gyilkosság áldozata lett VV Fanni. A lány luxusprosti ismerősei kitálaltak, és egy eddig még nem ismert elméletük van Fanni halálával kapcsolatban. TV + Sztárok--Gáspár Beának nem lesz kész karácsonyra a szakácskönyve http://www.life.hu/sztarok/20171213-gaspar-bea-konyvet-szeretett-volna-kiadatni-karacsonykor.htmlElképesztő dolgokról mesélt Gáspár Bea: háttérbe kellett szorítania minden álmát a családja érdekében. TV + SztárokOrigoAntal Imre hagyatékára lehet most licitálni http://www.life.hu/sztarok/20171213-licitalni-lehet-antal-imre-hagyatekara.htmlAntal Imre hagyatékából különleges gyöngyszemekre lehet bukkani az interneten, ráadásul elképesztően alacsony áron. TV + Sztárok--Anyaszült meztelenül fotózták Pásztor Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20171213-anyaszult-meztelenul-fotoztak-pasztor-annat-foto.htmlMeztelenül, a kádban pancsol egyik friss fotóján Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBerki Krisztián és Hódi Pamela ugyanonnan posztoltak: együtt voltak?http://www.life.hu/sztarok/20171213-berki-krisztian-es-hodi-pamela-ugyanonnan-posztoltak.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela általában csak közös kislányuk miatt szoktak találkozni szakításuk óta, de nemrég ugyanonnan posztoltak fotót. Együtt voltak? TV + Sztárok--Elképesztő: milliókat fizetnének Köllő Babettnek egy éjszakáérthttp://www.life.hu/sztarok/20171213-milliokat-fizetnenek-kollo-babettnek-egy-ejszakaert.htmlElhalmozzák különböző ajánlatokkal a Feleségek luxuskivitelben sztárjait, Köllő Babettnek például 3,5 millió forintot is fizettek volna egyetlen éjszakáért. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.