Havas Henrik Baukó Éva felfüggesztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reagált Baukó Éva Havas Henrik felfüggesztésére: az egykori villalakó azt mondja, ezt csak magának köszönheti az újságíró.

Baukó Éva néhány hete mesélt arról először, hogy Havas Henrik zaklatta őt, azóta pedig több másik nő, többek között Molnár Anikó is előállt hasonló történettel. Az ATV a folyamatos vádak miatt később fel is függesztette a Tanár urat. Baukó Éva most a TV2 Mokka című műsorban fejtette ki erről a véleményét.

„Nem gondolom azt, hogy ez az egész nekem köszönhető. Sajnálom egyébként, hogy neki ezt most át kell élni, de ezt csak saját magának köszönheti." – nyilatkozta a szépség, majd hozzátette, szeretne elégtételt kapni: „Én azt szeretném, ha Henrik bocsánatot kérne és beismerné azt, hogy igen, hülye voltam és sajnálom, hogy így próbáltam meg közeledni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.