Berki Krisztián és Hódi Pamela ugyanonnan posztoltak: együtt voltak?

Forrás: TV2 -
Hódi Pamela szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Hódi Pamela általában csak közös kislányuk miatt szoktak találkozni szakításuk óta, de nemrég ugyanonnan posztoltak fotót. Együtt voltak?

Hónapok óta külön él Berki Krisztián és Hódi Pamela, de közös kislányuk örökre összeköti őket. A rajongóik viszont nagyon szeretnék, ha újra összejönnének, hiszen volt már erre náluk példa. Berki Krisztián és Hódi Pamela néhány éve egyszer már szakítottak. Akkor azzal indokolták a különválást, hogy nem tudták megadni egymásnak azt, amire vágytak, de végül mégis összejöttek.

Hódi Pamela és Berki Krisztián Forrás: TV2

Sokan ezúttal is erre számítanak, a közös megjelenések pedig erősítik ezt a feltételezést. Nemrég ugyanis Berki Krisztián és Hódi Pamlea is ugyanarról a helyről jelentkeztek be közösségi oldalukon. Véletlen egybeesés lehet, hogy mindketten részt vettek a Szeged Szépe Gálaestjén?

Szeged szépével ☺️

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

Megiszom a ☕️ és kezdünk X. Szeged Szépe Gálaest #szegedszepe #aberkilife #mylife #my77 @my77fashion #aberki

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Medveczky Ilona szörnyű autóbaleset szemtanúja volthttp://www.life.hu/sztarok/20171213-medveczky-ilona-szornyu-autobaleset-szemtanuja-volt.htmlMedveczky Ilonát nagyon megviselte az, ami vásárlás közben történt: a művésznő egy darabig biztosan nem fog kimozdulni otthonából. TV + SztárokOrigoTóth Gabit gyönyörű virággal lepte meg párja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-toth-gabit-gyonyoru-viraggal-lepte-meg-parja.htmlEgy gyönyörű orchideát kapott ajándékba névnapjára Tóth Gabi a Sztárban sztár + 1 kicsi-beli párjától, Fodor Eriktől. TV + SztárokOrigoIlyen karcsú lett Gáspár Virág - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-ilyen-karcsu-lett-gaspar-virag-foto.htmlCsodaszép tinédzser lett Gáspár Virágól: Gáspár Győző kisebbik lánya az utóbbi időben nagyon sokat fogyott. TV + Sztárok--Ő lesz Havas Henrik utódja az ATV-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-o-lesz-havas-henrik-utodja-az-atv-nel.htmlHavas Henriket felfüggesztette az ATV, zajlik a vizsgálat az ellene felhozott vádak miatt: Baukó Éva és Molnár Anikó is azt állítja, zaklatta őket a Tanár úr. A csatorna már talált is Havas helyettesítésére valakit. TV + SztárokOrigoJamie Oliver meglepő vallomása: néha rátör a szomorúsághttp://www.life.hu/sztarok/20171212-jamie-oliver-meglepo-vallomasa-neha-rator-a-szomorusag.htmlŐ a világ egyik legsikeresebb séfje, öt gyönyörű gyermeke van, mégis vannak olyan pillanatai, amikor szomorúnak érzi magát – legalábbis erről beszélt egy interjúban Jamie Oliver. TV + Sztárok--10. emeleti luxuslakásából zuhant a mélybe Otto Kernhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-10-emeleti-luxuslakasabol-zuhant-a-melybe-otto-kern-nemet-divattervezo.htmlEsélye sem volt a túlélésre Otto Kern német divattervezőnek, aki 10. emeleti luxuslakásából zuhant ki. A 67 éves Kern Monte Carlóban vesztette életét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.