Ez a véleménye Pachmann Péternek a zaklatási ügyekről

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Pachmann Péter Garami Gábor potyautas szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pachmann Péter Garami Gábor vendége volt a Potyautas című műsorban, ahol elárulta többek között azt is, mi a véleménye a szexuális zaklatásokról.

Ezúttal Pachmann Pétert ültette be autójába Garami Gábor, hogy a Potyautas című műsorban beszélgethessen a népszerű tévéssel.Kiderült, hogy szinte mesébe illően indult Péter karrierje, és az is, miért mondta neki azt az egyik tanára, hogy belőle soha nem lesz tévébemondó és szóba kerültek az utóbbi hetek szexuális zaklatásai is. A kérdés az volt, mit tenne akkor, ha őt vádolnák...

„Én soha nem voltam főnök vagy vezér pozícióban, azért hogy munkát adjak valakinek, ezért ilyen szempontból nem biztos, hogy könnyen megállná a helyét a vád. Hozzáteszem, meglehetősen egyélű ez a dolog, hiszen hirtelenjében bárki előszedheti ezt bárkiről. Akkor még nem volt mobiltelefon, nem nagyon rögzültek ezek a dolgok... Például én is rád foghatom, hogy amikor a Kazinczy utcában buliztunk 25 éve, akkor egyszer kidobtad nekem a dobütőt, én azt félreértetem és közeledtem hozzád, de te elutasítottál és ez nekem nagyon fájt, pedig te kezdeményeztél.... Nehéz ügy ez ilyen szempontból, de ne menjünk bele egyéb vetületeibe. Ha valóban hatalmi tekintetben él valaki ezzel vissza, az tényleg felháborító." – árulta el a tévés.

Gáspár Beának nem lesz kész karácsonyra a szakácskönyve http://www.life.hu/sztarok/20171213-gaspar-bea-konyvet-szeretett-volna-kiadatni-karacsonykor.htmlElképesztő dolgokról mesélt Gáspár Bea: háttérbe kellett szorítania minden álmát a családja érdekében. TV + SztárokOrigoAntal Imre hagyatékára lehet most licitálni http://www.life.hu/sztarok/20171213-licitalni-lehet-antal-imre-hagyatekara.htmlAntal Imre hagyatékából különleges gyöngyszemekre lehet bukkani az interneten, ráadásul elképesztően alacsony áron. TV + Sztárok--Anyaszült meztelenül fotózták Pásztor Annáthttp://www.life.hu/sztarok/20171213-anyaszult-meztelenul-fotoztak-pasztor-annat-foto.htmlMeztelenül, a kádban pancsol egyik friss fotóján Pásztor Anna, az Anna and the Barbies énekesnője. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBerki Krisztián és Hódi Pamela ugyanonnan posztoltak: együtt voltak?http://www.life.hu/sztarok/20171213-berki-krisztian-es-hodi-pamela-ugyanonnan-posztoltak.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela általában csak közös kislányuk miatt szoktak találkozni szakításuk óta, de nemrég ugyanonnan posztoltak fotót. Együtt voltak? TV + Sztárok--Elképesztő: milliókat fizetnének Köllő Babettnek egy éjszakáérthttp://www.life.hu/sztarok/20171213-milliokat-fizetnenek-kollo-babettnek-egy-ejszakaert.htmlElhalmozzák különböző ajánlatokkal a Feleségek luxuskivitelben sztárjait, Köllő Babettnek például 3,5 millió forintot is fizettek volna egyetlen éjszakáért. TV + SztárokOrigoŐ lesz Havas Henrik utódja az ATV-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-o-lesz-havas-henrik-utodja-az-atv-nel.htmlHavas Henriket felfüggesztette az ATV, zajlik a vizsgálat az ellene felhozott vádak miatt: Baukó Éva és Molnár Anikó is azt állítja, zaklatta őket a Tanár úr. A csatorna már talált is Havas helyettesítésére valakit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.