Gáspár Beának nem lesz kész karácsonyra a szakácskönyve

Forrás: RTL Klub -
adótartozás Gáspár Győző NAV Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő dolgokról mesélt Gáspár Bea: háttérbe kellett szorítania minden álmát a családja érdekében. 

Mióta kirobbant a Gáspár család NAV-os botránya, egyikőjük sem alszik nyugodtan. A showmant 50 milliós adócsalással vádolták, amelynek következtében számos meghurcoltatást kellett elszenvedniük. Elszedték az értékeik egy részét, sőt, még kommandósok is megjelentek a házuk előtt.

Gáspár Beának le kellett mondania az álmairól Forrás: RTL Klub

Végül árverésre bocsátották a bútoraikat, ám az utolsó pillanatban úgy döntöttek: újabb eljárás lefolytatására van szükség. Eközben Gáspár Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP-t, és azt tervezte, hogy a nyereményéből saját karriert épít. Ám a rengeteg költség és az ügyvédek elvitték az összes pénzét, így pedig szertefoszlott az álma: "Ha nem nyerem meg ezt a pénzt, akkor az ügyvédet sem tudjuk kifizetni, hiszen a foglalások után nulla forintunk maradt. Le akarták foglalni a 10 milliót, de végül megtarthattam" - kezdte Bea.

"Szerettem volna külföldre utazni, hogy neves séfektől tanuljak, de ez nagyon drága mulatság. Erre mostanság nincs pénzünk. Karácsonyra szakácskönyvet akartam kiadni, ám idén ez már nem jöhet össze. Ennek anyagi okai is vannak, de a nyomdákkal sem könnyű megegyezni" - írta meg a Ripost.

Barátnői szerint nem féltékenységből ölték meg VV Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20171213-luxusprosti-baratnoi-szerint-nem-feltekenysegbol-oltek-meg-vv-fannit.htmlVV Fanni luxusprosti barátnői szerint nem féltékenységből ölhették meg a lányt. Állítják, az előzetesben lévő B. László nemcsak Fanni, hanem többük rendszeres látogatója volt, és nem vetette meg a durva szexet. TV + SztárokOrigoKínos helyzetbe került az Appra magyar!-ban Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20171213-kinos-helyzetbe-kerult-az-appra-magyar-ban-liptai-claudia-musorvezeto.htmlAz Appra magyar! stúdiójában sok kérdéssel kapcsolatban Claudia is elmondja, hogyan vélekedik, ám a legutóbb egy olyat olvasott fel, amelynél inkább kikerülte a válaszadást. TV + Sztárok--Kidobta Pintér Tibort barátnője, Friderika: a színész még nem tudjahttp://www.life.hu/sztarok/20171207-kidobta-pinter-tibort-baratnoje-friderika-a-szinesz-meg-nem-tudja-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen.htmlAddig-addig nyomult Pintér Tibor Tóth Andira, hogy a két szék közül a pad alé esett. A fiatal énekesnő is elutasította, és barátnője sem kér belőle a továbbiakban. TV + Sztárok--Megszólalt Pécsi Ildikóval kapcsolatban unokája Szűcs Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20171207-megszolalt-pecsi-ildikoval-kapcsolatban-unokaja-ifj-szucs-csaba.htmlPécsi Ildikó unokája, ifj. Szűcs Csaba a Story magazinnak mesélt kapcsolatukról. Azt mondja, nincs benne rossz érzés, nem neheztel, noha három-négy éve nem találkozott nagymamájával. TV + Sztárok--Szerelmi gyilkosság vethetett véget a 24 éves VV Fanni életénekhttp://www.life.hu/sztarok/20171207-szerelmi-gyilkossag-vethetett-veget-a-24-eves-eltunt-vv-fanni-eletenek.htmlEgy héttel VV Fanni eltűnése után tartóztatta le a rendőrség azt a férfit, akit most a lány meggyilkolásával gyanúsítanak. A hatóságok előszor csak gyanakodtak arra, hogy erőszakos bűncselekmény történt, aztán egyre több bizonyíték látott napvilágot, amelyek között kulcsszerepet játszott a Fanni lakása közelében működő kamera felvétele. A rendőrség letartóztatta a gyanúsítottat, B. Lászlót, és úgy tudni a lány nemrég szakított feltételezett gyilkosával. TV + SztárokOrigoA Dunába dobhatták VV Fanni holttestéthttp://www.life.hu/sztarok/20171205-dunaba-dobhattak-vv-fanni-holttestet.htmlA TV2 Tények információ szerint a Dunába dobhatták VV Fanni holttestét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.