Medveczky Ilona szörnyű autóbaleset szemtanúja volt

Forrás: TV2 -
Medveczky Ilona szemtanú autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medveczky Ilonát nagyon megviselte az, ami vásárlás közben történt: a művésznő egy darabig biztosan nem fog kimozdulni otthonából.

A 76 éves táncművész gyanútlanul indult el vásárolni a piacra, de borzalmas dolognak lett a szemtanúja. Medveczky Ilona sokkot kapott a látottaktól, és még sokáig a történtek hatása alatt volt. Míg él, ezt biztosan soha nem fogja elfelejteni. A művésznő ezek után egy jó darabig ki sem fog mozdulni a lakásából.

Medveczky Ilona sokkos állapotba került Forrás: TV2

Borzasztó még visszaemlékezni is arra a keserves hangra és látványra.

Ripostnak

Üzlettársa is zaklatással vádolja Havas Henriket: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-uzlettarsa-is-zaklatassal-vadolja-havas-henriket.htmlÚjabb nő állítja, hogy Havas Henrik zaklatta őt. A neve elhallgatását kérő áldozat üzleti kapcsolatban állt Tanár úrral, sokszor találkoztak. Az egyik ilyen alkalommal azonban a tévés elkapta, és szexuális tevékenységre akarta rávenni. TV + SztárokOrigoŐ lesz Havas Henrik utódja az ATV-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-o-lesz-havas-henrik-utodja-az-atv-nel.htmlHavas Henriket felfüggesztette az ATV, zajlik a vizsgálat az ellene felhozott vádak miatt: Baukó Éva és Molnár Anikó is azt állítja, zaklatta őket a Tanár úr. A csatorna már talált is Havas helyettesítésére valakit. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra Kambodzsában az iszapban dagonyázott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-ordog-nora-kambodzsaban-az-iszapban-dagonyazott-video.htmlÖrdög Nóráék vlogjukban ezúttal a kambodzsai megpróbáltatásaikat mutatták be, itt a közlekedés még gyalog sem volt egyszerű: mezítláb taposott az iszapban a műsorvezető. TV + Sztárok--Urbán Flórián egykori focista bevallotta, hogy drogozotthttp://www.life.hu/sztarok/20171212-urban-florian-egykori-focista-bevallotta-hogy-drogozott.htmlUrbán Flórián egykori válogatott labdarúgó életrajzi könyvében teljesen őszintén nyilatkozott kicsapongó életéről: sem a drogokat, sem a prostituáltakat nem vetette meg. TV + Sztárok--Görög Zitát is fogdosta Havas Henrik: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-gorog-zitat-is-fogdosta-havas-henrik-video.htmlGörög Zitának is meggyűlt a baja Havas Henrik illetlen közeledésével, amit szóvá is tett: a Tanár Úr viszont már akkor sem látott problémát a kéretlen fogdosásban. TV + SztárokOrigoTeljesen felpüffedt ÉNB Alexa arca: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171212-teljesen-felpuffedt-enb-alexa-arca-foto.htmlA dzsungelben az élet nem egyszerű, de úgy tűnik, hogy ÉNB Alexának a szokásos nehézségeken túl is van problémája: valamiért teljesen felpüffedt az arca. Mi történhetett vele? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.