Elképesztő: milliókat fizetnének Köllő Babettnek egy éjszakáért

Forrás: Instagram/kollobabett -
ajánlat Köllő Babett szex Vasvári Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhalmozzák különböző ajánlatokkal a Feleségek luxuskivitelben sztárjait, Köllő Babettnek például 3,5 millió forintot is fizettek volna egyetlen éjszakáért.

Vasvári Vivien a Blikknek árulta el, hogy a műsor óta folyamatosan kapják az üzeneteket ismeretlenektől. Mit mondja, a legtöbben randizni szeretnének velük, de ezeket a kéréseket nem szokták komolyan venni. Azon azonban megdöbbentek, mennyien keresik őket és halmozzák el őket különböző szexuális ajánlatokkal. Vannak, akik nagyobb összeget is ajánlottak volna nekik egyetlen éjszakáért.

„Az ártatlan randira hívások mellett nálam és Babettnél volt már számos pénzes ajánlat. Tényleg zavarba ejtő összegekről volt szó több alkalommal is, de messze Babett vezeti a listát a maga 3,5 millió forintos ajánlatával. Természetesen egy ilyen ajánlattevőt sem vettünk komolyan. Babett még csak el sem utasította, annyira nem érdekelte, hogy nem foglalkozott vele, és nem is válaszolt a megkeresésre" – mondta a lapnak a kisbabát váró luxus Vivien.

Köllő Babett 3,5 milliós ajánlatot kapott Forrás: Instagram/kollobabett
Tóth Gabit gyönyörű virággal lepte meg párja - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-toth-gabit-gyonyoru-viraggal-lepte-meg-parja.htmlEgy gyönyörű orchideát kapott ajándékba névnapjára Tóth Gabi a Sztárban sztár + 1 kicsi-beli párjától, Fodor Eriktől. TV + SztárokOrigoIlyen karcsú lett Gáspár Virág - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-ilyen-karcsu-lett-gaspar-virag-foto.htmlCsodaszép tinédzser lett Gáspár Virágól: Gáspár Győző kisebbik lánya az utóbbi időben nagyon sokat fogyott. TV + Sztárok--Üzlettársa is zaklatással vádolja Havas Henriket: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-uzlettarsa-is-zaklatassal-vadolja-havas-henriket.htmlÚjabb nő állítja, hogy Havas Henrik zaklatta őt. A neve elhallgatását kérő áldozat üzleti kapcsolatban állt Tanár úrral, sokszor találkoztak. Az egyik ilyen alkalommal azonban a tévés elkapta, és szexuális tevékenységre akarta rávenni. TV + SztárokOrigoŐ lesz Havas Henrik utódja az ATV-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-o-lesz-havas-henrik-utodja-az-atv-nel.htmlHavas Henriket felfüggesztette az ATV, zajlik a vizsgálat az ellene felhozott vádak miatt: Baukó Éva és Molnár Anikó is azt állítja, zaklatta őket a Tanár úr. A csatorna már talált is Havas helyettesítésére valakit. TV + SztárokOrigoViaszbaba: egy verssel alázta meg szeretőjét a leszbikus magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-egy-verssel-alazta-meg-szeretojet-a-leszbikus-magyar-szineszno.htmlA leszbikus magyar színésznő egykori szeretője újabb részletet osztott meg egykori kapcsolatukról. Egyértelmű, hogy a művésznő nem tisztelte fiatal szerelmét, borzalmasan megalázta. TV + SztárokThinkstockJamie Oliver meglepő vallomása: néha rátör a szomorúsághttp://www.life.hu/sztarok/20171212-jamie-oliver-meglepo-vallomasa-neha-rator-a-szomorusag.htmlŐ a világ egyik legsikeresebb séfje, öt gyönyörű gyermeke van, mégis vannak olyan pillanatai, amikor szomorúnak érzi magát – legalábbis erről beszélt egy interjúban Jamie Oliver. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.