Üzlettársa is zaklatással vádolja Havas Henriket: videó

üzlettárs Havas Henrik metoo zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb nő állítja, hogy Havas Henrik zaklatta őt. A neve elhallgatását kérő áldozat üzleti kapcsolatban állt Tanár úrral, sokszor találkoztak. Az egyik ilyen alkalommal azonban a tévés elkapta, és szexuális tevékenységre akarta rávenni. 

Egyre többen vádolják Havas Henriket zaklatással. Baukó Éva és Molnár Anikó után most a Tanár úr egyik volt üzlettársa is hasnoló dolgokról számolt be. A neve elhallgatását kérő nő sokszor találkozott Havassal az üzleti ügyek miatt, az egyik ilyen alkalommal próbálta meg szexuális tevékenységre rábírni. A megbeszélés a tévés lakásán volt - ahogy mindig -, a nő pedig csak a mosdóba ment ki, ami a hálószobából nyílt.

Üzlettársa is zaklatással vádolja Havas Henriket Forrás: TV2/Tények
Viaszbaba: egy verssel alázta meg szeretőjét a leszbikus magyar színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-egy-verssel-alazta-meg-szeretojet-a-leszbikus-magyar-szineszno.htmlA leszbikus magyar színésznő egykori szeretője újabb részletet osztott meg egykori kapcsolatukról. Egyértelmű, hogy a művésznő nem tisztelte fiatal szerelmét, borzalmasan megalázta. TV + SztárokThinkstockJamie Oliver meglepő vallomása: néha rátör a szomorúsághttp://www.life.hu/sztarok/20171212-jamie-oliver-meglepo-vallomasa-neha-rator-a-szomorusag.htmlŐ a világ egyik legsikeresebb séfje, öt gyönyörű gyermeke van, mégis vannak olyan pillanatai, amikor szomorúnak érzi magát – legalábbis erről beszélt egy interjúban Jamie Oliver. TV + Sztárok--10. emeleti luxuslakásából zuhant a mélybe Otto Kernhttp://www.life.hu/sztarok/20171213-10-emeleti-luxuslakasabol-zuhant-a-melybe-otto-kern-nemet-divattervezo.htmlEsélye sem volt a túlélésre Otto Kern német divattervezőnek, aki 10. emeleti luxuslakásából zuhant ki. A 67 éves Kern Monte Carlóban vesztette életét. TV + Sztárok--Kínos helyzetbe került az Appra magyar!-ban Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20171213-kinos-helyzetbe-kerult-az-appra-magyar-ban-liptai-claudia-musorvezeto.htmlAz Appra magyar! stúdiójában sok kérdéssel kapcsolatban Claudia is elmondja, hogyan vélekedik, ám a legutóbb egy olyat olvasott fel, amelynél inkább kikerülte a válaszadást. TV + Sztárok--Barátnői szerint nem féltékenységből ölték meg VV Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20171213-luxusprosti-baratnoi-szerint-nem-feltekenysegbol-oltek-meg-vv-fannit.htmlVV Fanni luxusprosti barátnői szerint nem féltékenységből ölhették meg a lányt. Állítják, az előzetesben lévő B. László nemcsak Fanni, hanem többük rendszeres látogatója volt, és nem vetette meg a durva szexet.TV + SztárokOrigoPintér Tibor elárulta, megbocsátott neki a barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20171212-pinter-tibor-elarulta-megbocsatott-neki-a-baratnoje.htmlHazatérése után alaposan átbeszélte a dzsungelben történteket Pintér Tibor és barátnője, és úgy tűnik, Frida megbocsátott kedvesének. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.